Love&Sex

Ljudi su ovih 7 seks savjeta proglasili najglupljima ikad. Slažeš li se ili?

  • Sigurno si se ponekad našla u situaciji da si zažalila kad si poslušala nečiji „senzacionalan“ savjet…
  • Ili došla u napast da isprobaš kondom s kvržicama jer si čula da je super
  • Otkrivamo ti neke od najgorih seks savjeta ikad

Seks savjeti su stvari koje netko voli, a netko mrzi. Ako su savjeti korisni, onda nitko nema ništa protiv – ali neki su uistinu glupi i totalno pogrešni. Donosimo 7 najgorih seks-savjeta svih vremena:

1. Kondomi s kvržicama 

Što je u tinejdžerskim godinama ponekad bio fora poklon među prijateljicama – danas više nije baš toliko zabavno. Kondomi s kvržicama daju osjećaj kao – kondomi s kvržicama! Ili kao kondomi s trnjem… 

2. Igrice sa šlagom 

Jedan drugoga posprejamo ili premažemo šlagom, a zatim ljepljivu smjesu ližemo s tijela. Zvuči odvratno? I jest! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Nevjerojatno otkriće: u vezi je ljubljenje puno važnije od seksa, pogotovo jedan tip poljupca! Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Seks pod tušem 

Neudobno, neudobnije, seks pod tušem. Ili tako nekako. OK, doduše postoji nekoliko položaja koji dobro funkcioniraju, ali nikad nije potpuno opuštajuće. U svakom slučaju, nije onako kako izgleda u filmovima – to je sve fake! 

4. Više položaja, više zabave 

Isprobavanje svakog položaja iz Kamasutre – to je seksualno putovanje koje treba iskušati. Hm – a je li uistinu praktično? Ne, jer onda vođenje ljubavi postaje trening izdržljivosti – a to nitko ne želi. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Misionarski, pseći ili jahaći položaj? Tvoja omiljena seks poza otkriva o tebi nešto zanimljivo Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Orgazam je obavezan 

Još jedan apsolutno nepotreban i idiotski savjet: „Dobro je samo kad imaš orgazam.“ Mi same možemo odlučiti je li seks bio dobar ili nije – a to ne ovisi o tome jesmo li doživjele orgazam ili ne. 

6. Parfem za „tamo dolje“ 

Tvoj vagina mora mirisati na latice ruže ili svježe jagode? Da, a najbolje bi bilo da još sjaji u mraku! Naš prirodni miris je vrh – i privlači muškarce. Dakle, nema apsolutno nikakvog razloga da nešto promijeniš. A te mirišljave kreme i parfemi sigurno nisu najbolja njega za tvoje intimno područje. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

7. Alternative lubrikantima 

„Ako nemaš lubrikant, uzmi vazelin.“ Međutim, vazelin nije prikladna alternativa lubrikantima – radi se od nafte pa može prouzrokovati neželjene reakcije u genitalnom području. Dakle, i vazelin spada među stvari koje nemaju što raditi u tvojoj vagini. 

Možda vas zanima Ovih 8 stvari ne bi smjela nikad koristiti kao lubrikant. A vjerojatno jesi... Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarieAlice

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!
  • Frfuljek

    Kakav vazelin? čista domaća svinjska mast za podmazivanje najbolja
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com