Love&Sex

Misionarski, pseći ili jahaći položaj? Tvoja omiljena seks poza otkriva o tebi nešto zanimljivo

  • Važnija ti je strast od romantike? Bliskost ili žestoki seks?
  • Više ti je stalo do dodira ili možda do pogleda? 
  • Tvoje seksualne želje, odnosno tvoj omiljeni seksualni položaj može puno toga otkriti o tebi 

Više voliš nježni i senzualni položaj žlice ili animalni pseći položaj? Pogledaj što seksualne poze u kojima najviše uživaš otkriva o tebi… 

Pseći položaj 

Žestoko, žešće, ti! Nježan senzualni seks nije za tebe – međutim, to ne znači da nisi romantična. Jednostavno želiš majstora u krevetu koji zna kako će te zadovoljiti – i to ne vrijedi samo kod seksa. Općenito znaš što želiš i to tražiš od drugoga. Zašto ne – tako ćeš brže doći do cilja. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

 

Možda vas zanima 3 najopasnija normalna seksualna položaja! Mnogi su muškarci požalili zbog njih... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Položaj žlice 

Jasno je jedno: treba ti blizina partnera jer ti on jednostavno znači sve u životu. Seks nije za tebe tek zadovoljavanje strasti, nego je i stapanje s duševnim partnerom. Kod seksa ti nisu najbitniji višestruki orgazmi (premda je položaj žlice super za njih). Želiš biti voljena, željena, ali i zaštićena – i to u svim područjima života. 

Misionarski položaj 

Misliš si na osnovne stvari u životu. Misionarski položaj, orgazam i dobro! Ne trebaju ti akrobatski položaji kako bi ti seks bio dobar. Također tako misliš i o svom slobodnom vremenu. Šetnja te više zabavlja od nekog ekstremnog sporta poput bungee-jumpinga ili slobodnog penjanja. 

Možda vas zanima Seksualni terapeuti otkrivaju 8 načina da od seksualnog života napravite spektakl Rubrika Love&Sex Love&Sex

Položaj slona 

To je kombinacija položaja žlice i psećeg položaja. Voliš kad je tvoj partner dominantan – ali jako ti je važan i tjelesni kontakt. Tako izgleda i vaša veza. U svakodnevnim stvarima prepuštaš njemu kormilo. Međutim, kad je riječ o bliskosti, onda se sama pobrineš da se zadovolje tvoje potrebe – tako da često planiraš romantične izlaske. 

Položaj lotosa 

Nema sumnje da voliš eksperimentirati. Položaj lotosa pruža ti zadovoljstvo, ali to je slučaj i s ostalim klasicima Kama Sutre. Samo bez dosade – to je tvoj životni moto. Zbog toga često mijenjaš poslove te tražiš ravnotežu u neobičnim hobijima. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

 

Možda vas zanima Zaboravi sve što si znala o seksu - sada je dokazano da ovo jednako uzbuđuje i muškarce i žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jahaći položaj 

Davanje kontrole drugome? Ne, to nije za tebe. Za vrijeme seksa želiš držati uzde u rukama te sama odlučivati o intenzitetu i dinamici. Sama se često pobrineš za orgazam tako da se dodatno dodiruješ za vrijeme jahanja. I u svakodnevici si neovisna i samostalna. Probleme sama rješavaš i često vodiš projekte – bez pomoći partnera, kolega ili prijatelja. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • betikkae2

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.