Love&Sex 09. kolovoza 2019.

Položaj 68 vrlo je sličan položaju 69 – ali jedna osoba više uživa

Shutterstock/Instagram.

• Možda ti se čini da si isprobala sve moguće seksualne položaje, ali uvijek se pojavi nešto novo

• Sigurno znaš za položaj 69 – kad se tvoj partner i ti međusobno istovremeno oralno zadovoljavate 

• Sada pozdravi mlađeg rođaka položaja 69 – položaj 68! 

Uz pseći i jahaći položaj te oralni seks, jedan od najomiljenijih položaja za muškarce jest položaj 69. Što se tiče položaja 68 – mogle bismo slobodno reći da ga žene više preferiraju. 

OK, ako si sada pomislila da položaj 68 ima veze s izgledom brojeva (kao kod 69), odmah da razjasnimo – nema! Zapravo, to je varijacija položaja 69, ali u tom seksualnom položaju – za razliku od položaja 69 – će samo jedna osoba uživati u oralnoj stimulaciji. I to, naravno, mi! Odmah ćeš vidjeti da je taj položaj smišljen prvenstveno za nas žene… 

via GIPHY

Kako se izvodi?

Dakle, umjesto da ležite jedan na drugome (trbuhom o trbuh), jedna osoba legne na leđa (dakle - on), a druga se (dakle - ti) pozicionira leđima na njegov trbuh. I to obrnuto, tako da je njegova glava blizu tvojih genitalija, a tvoja negdje oko njegovih bedra (koja ti mogu poslužiti kao dobar oslonac). Moglo bi se reći da je to još jedna varijacija teme "žena gore".

I da – zabava može početi! Pri tome su mu sve mogućnosti otvorene. Osim što dolje može pokazati svoje majstorije jezikom, također ima slobodne ruke kojima dodatno može zakuhati stvari. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima... 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

Mane položaja 68 – i kako ih neutralizirati 

OK, sve je jasno, isprobali ste ovaj položaj i sada bi on htio biti „gore“. A zamisli da cijelo vrijeme leži na tvom trbuhu – pa ne želimo valjda slučajno biti zgnječene za vrijeme seksa! Međutim, za to postoji jednostavno rješenje: jedna korisnica je na forumu napisala da sve treba „postaviti malo postrance“- dakle, nitko ne leži na nikome… Osim toga može pomoći i jastuk te učiniti položaj 68 puno udobnijim. Dakle, onaj tko leži na leđima neka stavi jastuk ispod glave i bit će mu mnogo lakše. 

Komentari 0