Love&Sex
Keanu Reeves i Alexandra Grant

Poljubac Keanua Reevsa i njegove Alexandre podsjetio nas je kakva je tužna priča dovela do ove ljubavi

  • Keanu Reeves je poznat po tome da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti
  • Međutim, jučer je oduševio obožavatelje poljubivši se s djevojkom Alexandrom Grant na crvenom tepihu
  • No prije ove sretne ljubavne priče, zgodni glumac i jedan od najvećih "vitezova" ove branše prošao je više veza koje su neslavno završile, a i tragediju koja para srce. Valjda je moralo tako biti...

Keanu Reeves drži u tajnosti svoj romantični život, ali je tijekom vikenda priredio obožavateljima iznenađenje sa svojom djevojkom Alexandrom Grant. Naime, slavni glumac izmjenio je strastveni poljubac sa svojom djevojkom Alexandrom dok su u subotu bili na gala svečanosti Muzeja suvremene umjetnosti u Los Angelesu. Aleksandra je nježno zagrlila svog dečka dok su pozirali pred kamerama na crvenom tepihu, a poljubac u usta okupljeni nisu očekivali.

S umjetnicom Alexandrom Grant Keanu je službeno u vezi od 2019. kad su službeno objavili da su par. Mnogima je tada zastao dah, a plemeniti glumac još je malo porastao u očima brojnim ženama - jer je naočigleda odabrao stariju. Što se, doduše pokazalo netočnim, čim su izgooglali Alexandru. Njegova djevojka samo prkosi hollywoodskim standardima ljepote i ne boji kosu i ne ide na zahvate pomlađivanja. Zapravo je 8 i pol godina mlađa od 58-godišnjeg Reevsa. Upravo je neki dan, 4. travnja, napunila 50.

 | Autor: Adriana M. Barraza/WENN.com AB1 /WENN/PIXSELL Adriana M. Barraza/WENN.com AB1 /WENN/PIXSELL

Ljubavna sreća dakle i dalje traje, i nakon skoro četiri godine veze i bilo bi lijepo da tako i ostane. Naime, zgodni glumac često na tom polju nije imao sreće. Keanuov je ljubavni život uključivao i zvijezde s holivudske A liste i one manje poznate žene, a on je poznat po tome da svoje romanse taji koliko je moguće tj. da ne dijeli detalje iz privatnog života. Ipak, poznato je da je proživio tragediju koja para srce i brak koji mu je izmaknuo za dlaku.

Eva Mendes Možda vas zanima Ljubavna idila u diskreciji: Evo zašto Eva Mendes ne želi s Ryanom Goslingom na crveni tepih Rubrika Life&style Life&style

Osvrnut ćemo se na žene koje su bile u vezi s holivudskim glumcem.

'Najbolja prijateljica' Alexandra Grant

Keanu i Alexandra objavili su svoju romansu 2019. godine nakon nekoliko mjeseci veze, ali bili su prijatelji godinama prije nego što su postali ljubavni par. Vjeruje se da se par prvi put upoznao još 2009. godine i da su zajedno radili na nizu projekata. Godine 2011. Alexandra je ilustrirala Keanuovu knjigu 'Oda sreći' kao i njegovu knjigu 'Sjene' iz 2016. godine. Par je također suvlasnik X Artists Booksa, izdavačke kuće koju su osnovali 2017. godine.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Keanu je nedavno dao obožavateljima uvid u ovu romansu kada su ga zamolili da imenuje svoj „posljednji trenutak blaženstva“.
Rekao je u jednom intervjuu: „Prije nekoliko dana s mojom dragom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smijali smo se, smijali i hihotali. Osjećao sam se sjajno. Bilo je jako lijepo.“

Mladenačka ljubav s Jill Schoelen

Keanu je izlazio s Jill Schoelen 80-ih nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Babes in Toyland' iz 1986. godine i o toj se ljubavi ne zna puno. Keanu je tada bio mladi, mladi glumac, daleko od statusa zvijezde pa mediji nisu imali oko na njemu.

 | Autor: Pr Pr Par je glumio ljubavnike na ekranu i nastavio svoju romansu izvan ekrana. Bili su vezi tri godine prije nego što su odlučili prekinuti.
Jill je prešla na srcolomca Brada Pitta i bili su zaručeni tri mjeseca prije nego što su prekinuli svoju vezu.

Dvije tragedije s Jennifer Syme

Keanu je počeo hodati s asistenticom holywoodske produkcije Jennifer Syme 90-ih nakon što su se upoznali na zabavi njegovog rock benda 'Dog Star'. Par se zaljubio 1999. godine, a Syme je ubrzo zatrudnjela s prvim djetetom. Međutim, njihovi su se snovi, nažalost, ubrzo raspršili.

Keanu i Jennifer s nestrpljenjem su iščekivali dolazak kćerkice Ave, ali je dijete rođeno mrtvo s osam mjeseci na Badnjak 1999. godine, samo mjesec dana prije termina. Slomljena srca, Jennifer je navodno patila od postporođajne depresije prije nego što je tuga razdvojila nju i Keanua.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ostali su prijatelji nakon prekida, ali tragedija se ponovno dogodila kada je Jennifer poginula u prometnoj nesreći 2001. godine samo jedan dan nakon što je ručala s Keanuom. Tada je vladalo uvjerenje da je par već obnovio vezu, premda to još nisu i sami potvrdili. Keanu je bio jedan od onih koji su nosili Jillin lijes na sahrani...

Zaljubljenost u Sandru Bullock

Keanu i Sandra Bullock su se upoznali kada su zajedno glumili u akcijskom filmu 'Brzina' 1994. godine. Zvijezde su imale neosporivu kemiju na ekranu, a glasine o navodnoj romansi okružile su par.

Tijekom odvojenih intervjua s Ellen DeGeneres, Sandra i Keanu otkrili su da su bili zaljubljeni jedno u drugo dok su snimali film.
Glumica je priznala da, premda je bila zaljubljena u Keanua tijekom snimanja, nikada nisu bili u ozbiljnoj vezi. „Ona očito nije znala i da sam ja zaljubljen u nju“, rekao je Keanu voditeljici.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

'Brak' s Winonom Ryder

Glumac je desetljećima prijatelj s Winonom Ryder, a i priznao je kako misli da su možda u braku 30 godina. Njih su dvoje glumili u 'Drakuli' Brama Stokera 1992. godine u kojoj se njihovi likovi vjenčaju. Međutim, zvuči kao da je prizor bio puno stvarniji nego što se isprva mislilo. U intervjuu je Keanu objasnio: “Napravili smo cijelu snimku ceremonije vjenčanja s pravim svećenicima. Winona kaže da jesmo. Coppola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo vjenčani pred očima Boga.“

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Winona je također progovorila o njihovom 'braku', rekavši 2018. godine u jednom intervjuu: „Zapravo smo se vjenčali u Drakuli.
Ne, kunem se Bogom da mislim da smo vjenčani u stvarnom životu. U toj sceni je Francis koristio pravog rumunjskog svećenika. Dakle, mislim da smo vjenčani.“

Amanda de Cadenet

Amanda de Cadenet otvorila je srce o svojoj romantičnoj potjeri za hollywoodskom zvijezdom u svojoj knjizi 'It's Messy: Essays on Boys, Boobs and Badass women'. Čini se da su njih dvoje izlazili javno, ali to je kratko trajalo.

Amanda je napisala: „Upoznali smo se kad sam bila dva mjeseca trudna, imala 19 godina i udala se za drugog muškarca. Unutar nekoliko minuta nakon što sam ga prvi put ugledala, sjećam se da sam pomislila: 'Pitam se koliko trudnica ima afere?' Bila sam iznenađena koliko me privlačio muškarac kojeg sam tek upoznala.“

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Amanda je rekla da ju je Keanu isprva odbio jer je bio „čovjek s tvrdokornom etikom“, ali su izašli na spoj nakon što se razvela.

Emma Thompson i Hugh Laurie Možda vas zanima Doktor House i Emma Thompson nekad su bili u ljubavnoj vezi, a sad su partneri u novoj krimi seriji Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nikakvi su par