Love&Sex

10 stvari koje muškarac misli o seksu pod tušem, ali teško će ti ih priznati

  • Koliko se god seks ispod tuša činio kao super vruća ideja za začiniti vezu ili brak, krije i neke ne tako privlačne strane
  • Možda ti ne izgleda tako, ali i tvoj dragi ima neke primjedbe koje ti možda nikad ne bi priznao
  • Brinu ga potencijalne ozljede od proklizavanja u tušu, tvoja kosa koja mu se lijepi posvuda po tijelu, prljavi kutevi tuš kabine, a i račun za vodu

Jesi li se ikada sa svojim partnerom seksala ispod tuša? Zanima li te možda što mu prolazi glavom dok voda pljušti po vašim uzavrelim tijelima? Evo 10 tajni iz tuš kabine koje ti možda nikad ne bi otkrio:

1. Manje je zaokupljen time hoće li jedno od vas svršiti, a više ga brine hoće li se netko od vas poskliznuti i slomiti vrat. Naš je savjet da nabavite podložak pomoću kojega vam se neće klizati i koji će vam omogućiti da se prepustite vrućim dodirima bez straha od proklizavanja i razbijanja glave o pločice.

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

2. Smeta ga smanjena vidljivost koja je prouzrokovana vodom koja pljušti i još k tome proizvodi vruću paru. Kaplje mu u oči, nos, usta, cijedi se po cijelom tijelu. Uz to mu ulazi i u intimne dijelove tijela i smanjuje užitak.

3. Tvoja je kosa posvuda. Lijepi se po njemu, po zidovima, po zastorima tuša. Nakon što završite još ju neko vrijeme izvlači iz intimnih dijelova tijela. Ako ti netom poslije predloži da malo skratiš kosu, znaš kojim je to povodom.

 | Autor: shutterstock shutterstock

4. Ako želiš spojiti ugodno s korisnim, mogla bi predložiti šamponiranje kose što predstavlja još jednu stvar koja će mu ulaziti u oči i peckati ga tijekom seksualnog odnosa. U tom slučaju, preporučamo ti da odabereš neki nježni baby šampon od kojeg tvoj dragi neće proplakati.

5. Prije nije obraćao pažnju na to koliko je vaš tuš malen, a sada ga počinje ozbiljno živcirati. Brzo je shvatio da seks pod tušem izgleda sjajno samo na filmovima i to pod tuševima čija se veličina prostire preko pola kupaonice. 

Možda vas zanima Povjerljivo! Otkrivamo što žene, a što muškarci misle o oralnom seksu za vrijeme mjesečnice Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Sam seksualni odnos je za njega pod tušem prilično drukčiji. Osjeća se kao da mu je visuljak premazan s nekoliko stotina slojeva lubrikanta, pa mu je neobično kad se ti počneš žaliti da ti je vagina suha (što je uobičajena pojava, pogotovo pri seksanju u vrućoj vodi).

7. Živcira ga što je moguće izvesti jedva tri poze - ako i toliko. Najradije bi zabavu premjestio na pod kupaonice gdje ima više mogućnosti za akrobacije i manje šanse za ozlijede.

8. Ovo je valjda najduže vrijeme koje je ikada proveo ispod tuša. Već su mu se prsti počeli smežurati, a ovako čist i mirišljav nije već dugo bio. A kad se tek sjeti računa za vodu?!

Možda vas zanima Pssst... Donosimo ti 5 odgovora na pitanja o seksu koja se nikog ne usudiš pitati Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Hladno mu je jer si ti preuzela onaj dio tuša gdje pljušti topla voda. Junački to podnosi, ali ipak te malo psuje u sebi. Jedva čeka da sve bude gotovo da se može ogrnuti toplim ručnikom.

10. Počinje zamjećivati kuteve tuš kabine koji već mjesecima nisu temeljito očišćeni pa mu to pomalo kvari ugođaj. Nemoj se iznenaditi ako se poslije seksa primi krpe i sredstva za čišćenje.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0