Love&Sex

Pssst... Donosimo ti 5 odgovora na pitanja o seksu koja se nikog ne usudiš pitati

  • Kaže se da ne postoje glupa pitanja. Ali, postoje škakljiva, neugodna pitanja koja nije lako postaviti – osobito kad je tema seks…
  • Zato ti na neka od njih donosimo odgovore

Premda živimo u doba Interneta te nam je pregršt informacija nadohvat ruke – i dalje postoji nedovoljno znanja i upućenosti u seksualnost. Na forumima ljudi postavljaju raznorazna pitanja – očito se ne usude pitati nekoga iz svoje okoline, pa anonimno traže odgovore – koji su često sumnjivo točni… Izdvojili smo nekoliko pitanja koja se često ponavljaju – i dali točne odgovore! 

1. Hoće li mi se raširiti analni otvor nakon analnog seksa?

Mišić na analnom otvoru je dobro istreniran mišić koji se ne može tako brzo opustiti. Čak i kad nakon analnog seksa imaš „čudan“ osjećaj na tom mjestu, ne moraš se bojati – mišić će se nakon maksimalno nekoliko sati vratiti u uobičajen oblik. Ali, oprez: ako imaš krvi u stolici, onda potraži pomoć liječnika. 

Možda vas zanima Ma kako se možda čini čudno - ove 3 stvari muškarcima su u vezi važnije od seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Je li nehigijenski lizati dečku anus? Mogu li pokupiti kakvu bolest?

Tjelesna higijena bi danas trebala biti normalna stvar. Ako mu ližeš anus, on tebi vaginu, pa čak i uho – svaki dio tijela je prekriven „normalnim“ bakterijama koje su apsolutno neškodljive. Kao što smo rekli na početku – sve ovisi o higijeni. Ako se tvoj partner redovito tušira i nema spolnih bolesti, to nije nehigijenski. 

3. Ponekad sam kod seksa jako napaljena, ali nisam vlažna – je li to normalno? 

Da, to je apsolutno normalno – i ovisi, između ostaloga, o tvom menstrualnom ciklusu, prehrani – a i o količini tekućine koju unosiš u organizam. Zvuči olakšavajuće, zar ne? 

4. Ponekad sanjam o seksu s drugim – trebam li to reći svom dečku?

Radije nemoj – jer tvoji snovi nemaju nikakve veze s tvojim osjećajima. Čak i kad sanjaš o seksu sa svojim susjedom ili šogorom, ne moraš se brinuti. Nisi nenormalna, a ti snovi ne moraju ništa značiti, kažu psiholozi. 

Možda vas zanima Jesi li znala? Ovo popularno alkoholno piće pojačava želju za seksom kod žena Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Getty Images Getty Images

5. Moje unutarnje stidne usne „vise“ prema van – je li to normalno?

Da, to je potpuno normalno. Stidne usne mogu različito izgledati. A kad su unutarnje duže od vanjskih, ti si samo jedna od žena kod kojih je to jednostavno tako. 

Možda vas zanima Gdje ti se nalazi krevet i imaš li zrcalo u sobi? 5 feng shui pravila za bolji seksualni život Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty Images

Komentari 0