Love&Sex

Gdje ti se nalazi krevet i imaš li zrcalo u sobi? 5 feng shui pravila za bolji seksualni život

  • Želiš pojačati seksualnu vatru u spavaćoj sobi? Uredi je prema feng shui pravilima
  • S pomoću pet jednostavnih savjeta poboljšat ćeš energiju u prostoriji svoje intime, a samim time i u odnosu s partnerom
  • Prema feng shuiju, spavaća soba ne smije služiti ni za što drugo nego za seks –  osobito ne za posao! 

Čak i kad je seks u pitanju, možeš napraviti čuda ako ćeš se držati nekoliko jednostavnih feng shui pravila… 

Pravilno pozicioniraj krevet 

Strana kreveta na kojoj ti je glava treba stajati uz puni zid, a noge ne smiju biti usmjerene prema vratima – naime, tako će energija jednostavno nestati dok spavaš. Za pravu energiju spavaće sobe je - prema feng shuiju - najbolje kad krevet ugledaš postrance čim uđeš u spavaću sobu. Što je više pozitivne energije u spavaćoj sobi, to je bolji seksualni život. 

Nemoj stavljati ogledala na zid

Prema feng shuiju, ogledalo u spavaćoj sobi komeša energiju i čini je titravom. A to je za energiju – kao i za pozitivan seksualni život – vrlo stresno. Ako baš želiš imati ogledalo u spavaćoj sobi, onda ga objesi iza vrata ili u ormaru. 

Izbaci nepotrebne stvari 

Kutije i razne stvari koje leže naokolo, a zapravo ti ne trebaju, makni iz spavaće sobe, stavi na tavan ili pokloni nekome. To vrijedi i za previše prekrivača, jastuka i posteljine. Razlog: zamisli da ti i tvoj partner želite seks, ali prije toga moraš još malo pospremiti sobu. 

Možda vas zanima Otkrili su dob u kojoj se najviše uživa u seksu. Provjeri jesi li blizu... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Izbaci elektronske naprave iz sobe

Računalo, televizor, mobiteli: ako u spavaćoj sobi želiš imati dobru energiju i romantično okruženje, onda tamo nema mjesta za elektroniku. 

Ukloni uvenulo cvijeće 

Uvenulo cvijeće zaslužno je za lošu energiju u spavaćoj sobi. Ako želiš imati biljke ili cvijeće u sobi, svakako neka bude svježe. 

Ostani u ravnoteži 

Pri tome ne mislimo da moraš paziti da ne izgubiš ravnotežu i padneš iz kreveta za vrijeme seksa. Naime, važno je da spavaću sobu urediš prema feng shui 'uravnoteženim' smjernicama. Na primjer, sa svake strane kreveta ostavi jedan razmak od zida te sa svake strane kreveta stavi jednaki noćni ormarić, svjetiljku…

Možda vas zanima Hm... Anketa je otkrila koliko dugo treba trajati oralni seks - što kažu muškarci, a što žene? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0