Love&Sex

Hm... Anketa je otkrila koliko dugo treba trajati oralni seks - što kažu muškarci, a što žene?

  • Oralni seks je za muškarce vrhunac seksualne (pred)igre
  • Međutim, koliko bi dugo trebao trajati oralni seks? 
  • To nam je otkrila jedna američko-europska internetska stranica s pomoću ankete u kojoj su sudjelovali Amerikanci i Europljani 

Što misliš, koliko bi – prema mišljenju muškaraca i žena – trebao trajati oralni seks (felacija)? Tri minute, pet, osam ili još duže? Prema anketi stranice 'Superdrug Online Doctor' – u kojoj je sudjelovalo 1.100 Europljana i Amerikanaca – oralni seks trebao bi trajati između osam i jedanaest minuta. 

Možda vas zanima 7 trikova za još bolji oralni seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

Razlika između vremena nastala je zbog različitih sklonosti različitih nacija. Na vrhu se nalaze Amerikanke – koje smatraju kako bi oralni seks trebao trajati 11:06 minuta. 

Pogledaj sve rezultate ankete…

• Muškarci iz Europe smatraju kako bi felacija trebala trajati 8:20 minuta

• Žene iz Europe smatraju kako bi felacija trebala trajati 9:14 minuta

• Muškarci iz Amerike smatraju kako bi felacija trebala trajati 9:59 minuta

• Žene iz Amerike smatraju kako bi felacija trebala trajati 11:06 minuta 

Možda vas zanima 4 savjeta kako izvesti 'duboko grlo' - ako želiš turbo performans oralnog seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

A seks općenito? 

Koliko treba trajati seks? Ovim pitanjem bavilo se istraživanje koje je provelo američko Sveučilište Kentucky pod vodstvom dr. Kristen Mark. Proveli su istraživanje u kojem je sudjelovalo 14.400 muškaraca i žena, samaca i onih u vezi. Postavljali su im pitanja o seksualnom ponašanju i željama. Pokazalo se da seks ispitanika traje u prosjeku 10 minuta. Pri tome se radi o individualnom osjećaju vremena. Seks u stvari traje uglavnom tek između tri i pet minuta, otkrilo je jedno ranije istraživanje. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0