Love&Sex

4 savjeta kako izvesti 'duboko grlo' - ako želiš turbo performans oralnog seksa

  • Dubogo grlo "nadogradnja" je oralnog seksa
  • Muškarcima pruža veliki užitak, no ženama je problematično izvesti ga
  • Najveći problem je što izazviva refleks na povraćanje

Dok većina muškaraca voli duboko grlo, žene se užasavaju te varijante oralnog seksa. Razlog je jasan: kod te seksualne prakse penis muškarca dolazi do grla žene. Njemu je to fino, a nama se brzo javlja poriv za povraćanjem. Ali, nema panike: donosimo četiri trika koji će ti pomoći da se opustiš - ako doista želiš izvesti ovaj oralni performans… 

via GIPHY

1. Polako počni s dubokim grlom

Čovjek se može na sve naviknuti, pa tako i na duboko grlo. Zbog toga je najbolje uzeti penis u usta dok ovaj još nije potpuno ukrućen. Tako je njegov najbolji komad manji i mekši pa se možeš polako naviknuti na osjećaj. 

Možda vas zanima 7 trikova za još bolji oralni seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Opusti se 

Opuštanje je glavna pretpostavka. Uzmi si vremena i pusti da penis mic po mic ulazi dublje u tvoja usta. I stanke su dobra mogućnost za navikavanje na neobičan osjećaj. 

via GIPHY

3. Vježbaj pomoću četkice za zube 

Možeš pokušati istrenirati refleks povraćanja. Sve što ti za to treba jest četkica za zube. A ide ovako: gurni polako četkicu za zube u smjeru grla sve dok se ne aktivira refleks povraćanja. Drži četkicu nekoliko sekundi , vidjet ćeš kako će refleks popustiti. Na taj način ćeš malo po malo „opustiti“ grlo. 

Možda vas zanima 7 muškaraca objasnilo je što osjećaju za vrijeme oralnog seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Oralni seks na leđima 

Mnogim ženama je lakše primiti penis u grlo dok su u ležećem položaju. Dakle, lezi na leđa na krevet, a glava neka ti visi preko ruba kreveta. Duboko grlo predstavlja mnogim ženama izazov. Međutim, uz malo vježbe se može svladati neugodni refleks povraćanja. Jednostavno probaj i vidjet ćeš koliko daleko ide. Jedno je sigurno: tvom partneru će se već i trening jako svidjeti. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tepleessee

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.