Love&Sex

7 trikova za još bolji oralni seks

Kako oralni seks ne bi postao jednolična rutina (baš!), otkrit ćemo ti neke trikove s kojima te očekuje „veliki O“

„Kunilingus na dan, tjera doktora van!“ Hm, ili tako nekako. Međutim, svejedno je li oralni seks zdrav ili ne, definitivno čini svaku ljubavnu igru bogatijom, raznolikijom i strastvenijom. Donosimo savjete kako začiniti (pred)igre s jezikom itd.

1. Upotrijebi usta - prije

I prije samog oralnog seksa treba koristiti usta. I to kako biste vas dvoje lijepo popričali o tome što tko voli i želi, a što ne. 

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Isključiti glavu 

Cilj ljubavne igre treba biti pružanje zadovoljstva jedno drugome. Ako ćete misliti samo na orgazam, oboje ćete biti pod pritiskom te nećete moći uživati u seksu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Samo bez žurbe

Sa ustima se može puno više nego tek dodirivati i stimulirati spolne organe. I druga mjesta na tijelu, od ušne resice do nožnog palca, mogu biti dio užitka u oralnom seksu. 

4. Stvar okusa 

Pravom prehranom može se utjecati na okus i miris intimnih dijelova. Važno je piti puno vode. Osim toga, treba izbjegavati „jake arome“ (poput češnjaka), a jagode i ananas imaju pozitivan učinak. 

Možda vas zanima Ne da ti se prati kosa? A da isprobaš ove jednostavne trikove za super efekt Rubrika Beauty Beauty

5. Ravnopravnost 

Stari dobar položaj 69 najsigurniji je način kako ćete oboje doći na svoje. Ova kombinacija primanja i davanja užitka jednostavno je najbolja. 

6. Treba ići glatko 

Mnogima je jako važno glatko intimno područje. Kako bi ružne i bolne urasle dlačice koje mogu pokvariti doživljaj, preporučuje se nježan piling. 

7. Raznim sredstvima do cilja 

Nema razloga zašto bismo izostavili ruke iz oralnog seksa. Naprotiv! Jezik, usne i ruke čine fenomenalan strastveni trio.   

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0