Love&Sex

Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

Pitali smo žene kakva su njihova iskustva s nošenjem crvenog donjeg rublja i donosi li im ono sreću u ljubavi

Zvuči klišeizirano, no donje rublje iznimno je važan dio zavođenja koje, osim što je izuzetno zavodljivo, ženama podiže samopouzdanje i čini da se osjećaju ljepše i privlačnije. A kad je riječ o seksi donjem rublju, na pamet nam prvo pada ono u strastvenim crvenim nijansama kojemu muški dio populacije teško odolijeva. Upravo zato pitale smo žene donosi li crveno rublje sreću u ljubavi i kakva su njihova iskustva s nošenjem istoga. Njihove zanimljive odgovore donosimo ti u nastavku: 

Melita (30)


"Moj dragi doista nema problema s libidom, no kad je u pitanju moje crveno donje rublje, imam osjećaj da je naprosto nezasitan. Ponekad ga znam isprovocirati u trenucima u kojima ne očekuje i tad je naluđi. Evo ispričat ću vam što mi se dogodilo lani u novogodišnjoj noći. Kod nas je bilo poveće društvo, ništa divlje, samo opuštena zabava.  Dio je cugao u kuhinji i dnevnoj sobi, dio na balkonu, a neki su čak isprobavali karaoke. Ja sam banula u dnevnu sobu u mojoj novogodišnjoj oskudnijoj haljinici ispod koje su virile naramenice mog seksi crvenog grudnjaka. Tražila sam dragog pomoć u kupaonici, jer, kao, jako curi ispod veš mašine. Poplavit će pod. I pritom znakovito popravila naramenice grudnjaka. Oči su mu se zacaklile. Čim je zatvorio vrata kupaonice, doslovno je strgao haljinicu s mene, podigao me na veš mašinu i jednu ruku zavukao ispod grudnjaka, a drugu u moje crvene gaćice. U trenutku se skinuo i zgrabio me kao neki divljak. Trebalo mu je tek par minuta, nakon što se vratio u dnevni boravak, pitali su ljudi jel sve ok. Moj dragi je hladno odgovorio: 'Sve ok, problem riješen!'"

Marija (28)

"Kad je donje rublje u pitanju za svaki dan najčešće biram crne i bijele komade, dok su mi crveni rezervirani za posebne prilike. Nisam sigurna da mi donosi sreću u ljubavi, ali mi definitivno jača samopouzdanje i osjećam se seksi dok ga nosim. A to je bitno, zar ne?"

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Karla (23)

"Inače nisam praznovjerna, ali popustim kad je u pitanju crveno donje rublje. Prije nekoliko godina ono je postalo moj prvi izbor kad je u pitanje novogodišnje slavlje. I eto, tada sam baš upoznala svog dečka. Možda i nije do rublja, ali ja volim misliti da je. Svake godine ponovo ga biram jer mi se samo dobre stvari događaju kad ga nosim."

Simona (26)

"Ja stvarno mislim da crveno rublje donosi sreću u ljubavi, ali ne mislim da je to neko praznovjerje. Crveno rublje je naprosto toliko seksi, zavodljivo i samo po sebi "statement" da, duboko vjerujem, nema žene koja se u njemu ne osjeća barem malo samopouzdanije, seksepilnije, poželjnije. A kako zračimo tako i privlačimo! Dakle, ako se mi osjećamo njegovano, zavodljivo, spremno na sve - nema tog frajera koji bi nam odolio. Da, vjerujem u crveno rublje i ne samo u novogodišnjoj noći."

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Tezenis grudnjak (135,00 kn); Tezenis top (99,90 kn); Tezenis gaćice (54,90 kn)

Marta (25)

"Iako sam isprva mislila da rublje i nema neke veze sa srećom u ljubavi - uvijek mi se dokazalo suprotno. Koliko god ja to poricala, čini mi se da ipak ima nešto u tome. Primjerice, prošle godine nosila sam crveno donje rublje u novogodišnjoj noći jer me frendica doslovno natjerala. I, puf, ove godine na vrata mi je, da kucnem o drvo, došla divna ljubavna priča. Ne mogu objasniti stvar, ali djeluje. Možda je stvar vibre, energije, više sile - nazovite to kako god hoćete. Ove godine, bez iznimke, opet nosim crven za doček!"

Ivana (31)

"Ako za Staru godinu nosiš crveno donje rublje, kaže se da će te sreća pratiti cijelu godinu. Znam da je praznovjerno, ali ja svake godine na taj datum obavezno nosim crveno - i imam puno sreće u ljubavi. Supruga koji me obožava, kao i ja njega."

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Thinkstock / Spencer Davies