Beauty

Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi...

  • U trgovine je stigla nova Maybelline maskara koja se skriva pod imenom Collosal Platinum Black
  • Može li trepavice učiniti duljima i gušćima i koliko se lako nanosi? 
  • Novinarke miss7 isprobale su je kako bi otkrile što je to čini drugačijom od ostalih

Kako i inače volimo koristiti Maybelline maskare, jedva smo dočekale isprobati novu Collosal Platinum Black verziju. Njezina je cijena 64 kune, a pronaći se može u drogerijama te u online trgovinama. Ambalaža maskare je plastična, oblikom karakteristična većini njihovih maskara, a ovoga puta dolazi u metalik srebrnoj boji s crnim detaljima.

Obećava postojan volumen bez grudica i razmazivanja te posebnu dimenziju za trepavice, a lako se može skinuti vodom. Njezine smo čari odlučile isprobati same i provjeriti jesu li najavljeni učinci stvarni.

MISS7 LOREDANA

Četkica je baš po mom guštu - klasične veličine i s gusto zbijenim dlačicama koje su zaslužne za super volumen trepavica.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Ono što mi se svidjelo je i formula maskare koja je prilično mokra, a opet ne 'curi' na sve strane. Četkica lijepo leži u ruci i omogućuje jednostavno i uredno nanošenje.

Moje su prirodne trepavice guste, ali prilično kratke pa mi je bitno da ih maskara elegantno produlji. Kako bih pojačala efekt naglašenih i dugih trepavica, nanijela sam 3-4 sloja maskare i malo je reći da sam bila oduševljena. Čak i bez prethodnog uvijanja trepavica uvijačem, trepavice su bile duge, guste i naglašene.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić S lijeva na desno: prirodne trepavice; s 1 slojem maskare; s 3-4 sloja maskare

Ono po čemu inače razlikujem dobru maskaru od loše je njezina tendencija preslikavanju na gornje kapke što mi se često zna dogoditi. Zbog toga sam na poslu svako malo provjeravala je li se to dogodilo s ovom maskarom i u ovom slučaju mogu zadovoljno reći da - nije! Uspješno je izdržala jedan sparni ljetni dan bez razmazivanja i preslikavanja. Što se mene tiče, već je zbog toga prošla test! 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Što se tiče skidanja, proizvod se već prilikom umivanja gotovo u potpunosti skinuo. Ostatak sam bez problema uklonila micelarnom vodicom - ali bez brige, to što se jednostavno skida ne znači da će ti se razmazati ako ti oko tijekom dana slučajno zasuzi. Naravno, nije predviđena za ronjenje, ali ni ne govorimo o vodootpornom tipu maskare. Od svih Maybelline maskara koje sam do sada isprobala, mogu reći da mi je ovo jedna od najboljih.

MISS7 IVA 

Budući da mi je teško pronaći maskaru koja moje trepavice neće slijepiti, nego ih učiniti gušćima i dužima, veselila sam se isprobati novu Maybelline Collosal Platinum Black maskaru. Oblik ambalaže dobro je poznat, ovaj put u srebrnoj verziji koja mi se svidjela na prvi pogled, ali ipak me više zanimalo ono što je unutra.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Moje su trepavice prirodno duže, iako više nisu pretjerano guste. Osim toga su apsolutno neposlušne. Nikad ne znam kamo će se koja okrenuti i hoće li se ponašati u skladu s drugim trepavicama - i to je doista moja bolna točka. Zato mi je važno da ih maskara uspije ukrotiti, jednako ih uvine, a istovremeno ih učini još dužima i gušćima. Tražim li zaista previše?

Četkica je svojim gustim dlačicama moje trepavice već na prvi potez učinila naglašenijima. Za dnevni sam look nanijela jedan sloj maskare koji ih je učinio tamnijima i lagano im povećao volumen. Tako sam već i jednim potezom bila zadovoljna. Ipak, i dalje je svaka kretala na svoju stranu, no tako su barem djelovale prirodno.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića S lijeva na desno: prirodne trepavice; s jednim slojem maskare, s tri sloja maskare S lijeva na desno: prirodne trepavice; s jednim slojem maskare, s tri sloja maskare

Tijekom dana maskara je bila postojana i nisam je trebala ponovno nanositi. Za večernji sam izlazak nanijela još dva dodatna sloja maskare i voila - duže i gušće trepavice su stigle! I ono najvažnije, odlučile su biti poslušne i okrenule se u istome smjeru.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića S jednim slojem maskare i s tri sloja maskare S jednim slojem maskare i s tri sloja maskare

Oduševilo me i to što se na trepavicama nisu napravile grudice, a osim toga maskara se nije se ni preslikavala. Kasnije sam je skidala micelarnom vodom i nestala je jako brzo, pa čak i uz tri sloja. Konačna odluka? Maskarom sam oduševljena. Bio je dovoljan i jedan potez da bi moje trepavice bile naglašenije, a uz dva dodatna sloja moje su se neposlušne trepavice uozbiljile i postale voluminoznije.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7

Komentari 0