Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
želite li zaista uživati u sexu i vođenju ljubavi,prvenstveno vodite računa da budete samo svježe otuširani,nekim boljim mirišljavim gelom i to je sve.nema ljepšeg užitka od prirodnog mirisa svježe okupane žene,predivnog mirisa oprane vagine,gdje će vas onda partner rado zadovoljiti
... prikaži još! jezikom i neće vam trebati nikakovi lubrikanti,izuzev ako upražnjavate analno.pokušajte si organizirati vrijeme i ako zaista želite uživate,prepustite se,nikako ne brzajte,polako i recite partneru što vam godi.
Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao
... prikaži još! sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati svladimirafinancialinvestment@gmail.com