Love&Sex

Osvojite ulaznice za konferenciju na kojoj ćete bolje upoznati svoje osjećaje i ugoditi svim osjetilima!

  • Kako se bolje povezati sa svojim osjećajima, kako bolje njima upravljati i, ne manje važno, kako ugoditi svojim osjetilima za što bolji osjećaj?
  • Sve ćete to doznati na jednodnevnoj konferenciji 'Razum i osjećaji' koju organiziraju miss7 i Arena Centar
  • Konferencija se održava 29. veljače u Gold Class kino dvorani u Arena Centru, a ovdje možete osvojiti ulaznice za dvije osobe 

Koliko u ovom užurbanom ritmu svakodnevice zastanete i osvijestite kako se zaista osjećate, osjetite trenutak, ugodite svojim osjetilima? Kad ste zadnji put istinski i duboko uživali u omiljenoj pjesmi, nježno i polako izmasirali svoju kožu mirisnim mlijekom za tijelo, proveli sate s prijateljicom na kavi? Sigurno ste, kao uostalom i mnogi oko vas, zarobljeni u ciklusu 'uradi, brzo, sada', gdje je svaki trenutak ispunjen ciljevima, obavezama i planovima. Ali, ponekad treba zastati i pustiti osjetilima da nas vode. Treba poslušati omiljenu pjesmu, osjetiti toplinu sunca na koži, nanijeti najdraži parfem, polako uživati u obroku umjesto da ga utrpamo u sebe, pogledati u zvijezde ili romantični film, zagrliti dragu osobu, pročitati knjigu i - osvijestiti kako nam to godi. 

 | Autor: Pružanje ugode osjetilima nije luksuz, to je ključni dio našeg blagostanja. Potrebno je odlučiti i usporiti tempo, stvoriti prostor za sebe i svoje osjetilno iskustvo. Tek tada možemo doista uživati u ljepoti trenutka i pronaći i istinsko zadovoljstvo u svakodnevnom životu.
Kako se bolje povezati sa svojim osjećajima, kako u svakodnevici, ma kako užurbana bila, pronaći vrijeme i ugoditi sebi kako bi pronašli taj naj osjećaj, doznajte na konferenciji 'Razum i osjećaji' koju miss7 organizira u suradnji s Arena Centrom. 
Očekuju vas paneli i predavanja vrsnih predavača kao i masterclassovi na kojima ćete uroniti u svijet mirisa, hrane, glazbe i umjetnosti. Okusite, pomirišite, slušajte, gledajte, dotaknite....

I odgovorite naše nagradno pitanje i osvojite ulaznice za dvije osobe. Povedite prijateljicu, dečka, kolegicu i... uživajte.
Nagradno pitanje je: Što je za tebe taj Naj osjećaj i u koji si ga situaciji posljednji put osjetila?

Pravila natječaja pročitaj OVDJE.
 

Fill out my online form.


   

 

 

 

Photo: Pexels

Komentari 0