• beauty

  Osvoji La Roche-Posay Serozinc i izbjegni masni sjaj kože lica uz pomoć ovog proizvoda

  U određenim trenucima volimo zasjati, ali sliku kože koja sjaji bismo ipak voljele izbjeći. Proizvod koji će te lišiti masnog sjaja je napokon stigao. Sudjeluj u miss7 nagradnom natječaju od 04.10.-15.10.2017. i osvoji La Roche-Posay Serozinc

  Pročitaj više
 • miss7 klub

  Evo kako možete osvojiti pet trendy I LOVE AUDI šešira

  Odgovorite na naša tri nagradna pitanja i ako budete među pet najbržih natjecatelja, šešir je vaš!

  Pročitaj više
 • miss7 club

  Poklanjamo trećih 7 od 21 dizajnerskih komada

  Etablirani domaći dizajneri žele i treći put dobrodošlicu miss7 clubu i to sa čak 7 genijalnih torbi, sve što ti treba za stylish ljetne dane. Kako bi jedan od ljetnih komada s domaćim potpisom postao tvoj, učlani se u miss7 club, odgovori zašto baš ti želiš ovaj komad i možda postaneš sretna dobitnica. Ovo je treći krug natječaja koji će trajati tjedan dana.

  Pročitaj više
 • Natječaji

  Nivea i Miss7 daruju ti savršene ljetne pakete

  Nivea i miss7 znaju sve što ti treba ovog ljeta za plažu. Mirisni losion za sunčanje, udoban ručnik za plažu i trendi torba u koju ćeš sve to staviti. I sve to može biti tvoje u samo nekoliko koraka.

  Pročitaj više
 • MISS7 NATJEČAJ

  Poklanjamo novih 7 od 21 dizajnerskih komada

  Etablirani domaći dizajneri žele još jendom dobrodošlicu miss7 clubu i to sa čak 7 genijalnih komada nakita, sve što ti treba za stylish ljetne dane. Kako bi jedan od ljetnih komada s domaćim potpisom postao tvoj, učlani se u miss7 club, odgovori zašto baš ti želiš ovaj komad i možda postaneš sretna dobitnica. Ovo je drugi krug natječaja koji će trajati tjedan dana.

  Pročitaj više
 • NAGRADNI NATJEČAJ

  Osvoji 7 dizajnerskih odjevnih komada

  Etablirani domaći dizajneri žele dobrodošlicu miss7 clubu i to sa čak 7 genijalnih odjevnih predmeta, sve što ti treba za stylish ljetne dane. Kako bi jedan od ljetnih favorita s domaćim potpisom postao tvoj, učlani se u miss7 club, odgovori zašto baš ti želiš ovaj komad i možda postaneš sretna dobitnica. Ovo je prvi krug natjecanja, a imat ćemo još takva dva, dakle 21 dizajnerski poklon!

  Pročitaj više
 • MISS7 CLUB

  I Tatjana Jurić nosi IT majicu ljeta!

  Još uvijek se nisi registrirala u miss7 club? Naše IT majice te čekaju - ako postaneš članica cluba možeš osvojiti jednu od 100 majica koje poklanjamo!

  Pročitaj više
 • Arena Centar i miss7

  NAGRADNI NATJEČAJ

  Donosimo dobitnice VIP popusta u Arena Centru

  Arena Centar i miss7 daruju ti pravi VIP tretman! Nabavi omiljene ljetne komade uz genijalne popuste. Sve što trebaš učiniti je učlaniti se u miss7 club.

  Pročitaj više