miss7 club

Klikni, učlani se i budi dio posebne miss7 zajednice! Novi vrući koncerti, premijere, druženja s poznatima, odlaske na radionice… i mnoge druge pogodnosti tvoj će život učiniti još uzbudljivijim! Saznaj više…

Učlani se u Miss7 club
 • Nagradni natječaj

  Osvoji inovativni tretman za kosu u Beauty centru Božica

  Većina nas muku muči s ispucalim vrhovima Nakon brojnih tretmana škarama, na red je došao tretman pod nazivom Split Ender Beauty centar Božica odlučio je pokloniti jedan tretman čitateljici

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  miss7 ti daruje ulaznice za Teatar Exit

  Mladi, obrazovani i ekološki osvješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  miss7 daruje pravu književnu poslasticu

  ednu sretnu članicu našeg Kluba očekuje prava književna poslastica - čak tri hit romana čija je hrvatska izdanja pripremila izdavačka kuća "Znanje". Riječ je o romanima "Daleka zemlja" autorice Melisse Albert, "Slučaj 6-4" japanskog pisca Hideoa Yokohame te "Sedam smrti Evelyn Hardcastle" autora Stuarta Turtona. A u nastavku možeš otkriti o čemu se radi u pojedinom romanu.

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  Valentinovo s Massimom u Europskoj prijestolnici kulture

  Svoje koncerte Massimo često uspoređuje s filmom. "Svaki koncert ima uvod, zaplet, rasplet." Baš kao i ljubav!

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  'SUSRET' U TEATRU EXIT

  Andrej godinama nije vidio svojeg teško bolesnog oca. Otac prezire slabiće, a sin se boji da nema dovoljno snage da se s njime suoči. Pa ipak, jedno ga poslijepodne posjeti odlučan u namjeri da dobije odgovore na pitanja koja ga progone. Na površinu izlaze obiteljske tajne i potisnute emocije.Susret je napeta psihološka drama o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju. I pitanju koje se krije u pozadini cijele priče: Što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju dati ljubav?

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  Osvoji 4711 za sebe i frendicu!

  Slavni parfem, 4711 Echt Kölnisch Wasser, poznat kao kolonjska vodica ili voda iz Kölna dolazi iz istoimenoga njemačkog grada. Znaš li da je njegova originalna receptura stara više od tristo godina i vjerojatno je jedan od najstarijih parfema koji se i dalje koristi?

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  'SUSRET' U TEATRU EXIT U SUBOTU

  Pročitaj više
 • nagradni natječaj

  Osvoji AVON TRUE maskaru

  missice su obogatile svoju kozmetičku torbicu AVON maskarom,  na tebi je red!

  Pročitaj više