Horoskop
Tjedni  horoskop

Tjedni horoskop: Wow! Većinu znakova očekuje vruć ljubavni tjedan, neki bi čak mogli pronaći ljubav života

  • Ovaj tjedan Mars izaziva pomutnju jer mijenja znakove i prelazi iz miroljubivih riba u znak ovna
  • Ipak, još više nego Mars, Pluton će nas zaokupljati ovaj tjedan i idućih tjedana
  • Pluton, planet transformacije mijenja smjer 2. svibnja, pa nas očekuje sučeljavanje s prošlošću

Pluton, vladar horoskopskog znaka škorpiona, u astrologiji se smatra simbolom moći, preobrazbe, dubine, strasti, odlučnosti i ponosa. Njegova tamna strana može biti perfekcionizam, opsesija, žudnja za moći, osvetoljubivost, tvrdoglavost, fiksacija i ljubomora.

Tjedni horoskop od 29. travnja do 5. svibnja 2024. godine

Za vrijeme retrogradnog Plutona uvijek su razdoblja intenzivne transformacije. Važna pitanja koja bi nas mogla pratiti u sljedećih nekoliko mjeseci mogla bi biti:

1. Što ili tko je važna stvar u mom životu koju bih željela zadržati?

2. Od kojih se starih uvjerenja sada trebam/mogu odvojiti?

3. Što moram prekrižiti kako bi moglo nastati nešto novo? 

Uskoro će sve više biti riječi o transformaciji intelektualnih koncepata. Do tada moramo stvoriti okvirne uvjete za budućnost koji će nam to omogućiti. Prije nego što pogledamo u budućnost, bacimo posljednji pogled na trenutačno stanje i temeljito provjerimo sve u našim životima radi stabilnosti i/ili izvedivosti. U nadolazećim tjednima i mjesecima morat ćemo prekrižiti sve ono što je neodrživo ili nam više ne pripada.

Budimo iskreni: razdoblja retrogradnosti – osobito Plutonova – stresna su. Ali, kao i mnoge stvari prije toga, i to ćemo prevladati.

To ti je prilika da dobro razmisliš o svemu, budeš iskrena prema sebi i staneš na kraj svemu što ti više ne odgovara. Ako to možeš napraviti, bit ćeš dobro pripremljena za početak novog, boljeg životnog razdoblja.

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter te doista pale. Želiš kontakte i uživati u senzualnoj energiji i velikom skladu u vezi. Ako si slobodna, Kupid te ima na nišanu: sada će se stvari odvijati munjevitom brzinom i intenzitetom.

Posao: Nema potrebe za dugim razgovorima s tobom, jer sada doista juriš prema uspjehu. Ali, budi oprezna: osjetljiviji ljudi mogli bi se osjećati preopterećeni tvojim elanom. Svojim financijama ćeš upravljati sasvim dobro. Uz malo više diplomacije i strpljenja, imat ćeš još više uspjeha. 

Zdravlje: Sada doista moraš biti u prvim redovima. Uživat ćeš kad će se puno toga događati. Međutim, nemoj pretjerivati. Ponekad očekuješ malo previše od sebe. Bolje se držati Venere i Jupitera: ovo dvoje povećavat će tvoj interes za proizvode za njegu i tjerati te na intenzivnije djelovanje.

 | Autor: Instagram @dorisblancpin Instagram @dorisblancpin Foto: Instagram @dorisblancpin

Vodenjak

Ljubav: Samci će biti zaokupljeni vlastitim životnim planovima i uživati u svojoj neovisnosti. Bit ćeš stalno raspoložena za bezbrižno flertovanje, ali još nisi spremna za nešto više. U vezi ćeš biti sklona koketiranju s drugima. Pazi da ne odeš predaleko!

Posao: U svom poslu imaš jasne ciljeve i radit ćeš prema njima. Ali, nećeš raditi sama: trenutačno su ti jako važni dobar timski rad i diplomacija. Kada je riječ o tvojim financijama, vrijedi kritički sagledati svoje troškove. Postoji potencijal uštede koji možeš iskoristiti za vlastitu korist.

Zdravlje: Optimizirat ćeš svoje životne koncepte i razvijati veliku svijest o zdravlju. Vrlo pažljivo obrati pozornost na ono što jedeš i odakle dolazi hrana. Dovoljno vježbanja jednako je važno za tebe. Mars ti sada daje novu snagu i budi sportske ambicije.

Ribe

Ljubav: Zvijezde golicaju tvoj talent za zavođenje. Bit ćeš raspoložena za ljubav i seksi osvajanja. Slobodni će biti koketnog raspoloženja i neće dopustiti da nešto pođe po zlu. Entuzijazam je moto tjedna. Zajednički ciljevi konačno se mogu postići, a međusobni osjećaji u vezi postaju sve jači i jači.

Posao: Tvoja empatična priroda jako je dobro prihvaćena na poslu. Osim toga, cijenit će se tvoja pouzdanost u timu i tvoj osjećaj za kreativnost , a u isto vrijeme izvedive ideje. Pametno ćeš raspolagati svojim novcem: Venera i Jupiter pomoći će ti pronaći povoljne ponude u modi, luksuzu ili umjetnosti.

Zdravlje: Čista životna radost teče kroz svaku poru tvog tijela. Jasno je: spremna si za sve izazove i uživaš u raznim aktivnostima. Sada se jako zabavljaš kuhajući za sebe i postat ćeš pravi gurman.

Ovan

Ljubav: Erotski Mars u ovnu golica tvoju želju za osvajanjima. Slobodni će uživati u izlascima i upoznavati najzgodnije ljude. Raduj se prilično vrućoj fazi! U vezi želiš nešto novo. Ostvarit ćeš svoje planove zajedno s osobom koju voliš. Želiš više strasti u krevetu – i dobit ćeš je.

Posao: Sada si spremna na akciju. Treba ti više slobode za svoje ideje pa se nećeš čak ni obazirati na spore kolege. Stvari izgledaju sjajno kada je u pitanju novac: Merkur u ovnu čini te vještim financijskim žonglerom. Odmah ćeš zgrabiti dobre prilike.

Zdravlje: Merkur i Mars u ovnu te jačaju. Imat ćeš čelične živce i u vrhunskoj si tjelesnoj i psihičkoj formi. S puno entuzijazma hvatat ćeš  se u koštac sa svime što si naumila.

Znakovi koji imaju magnetsku privlačnost Možda vas zanima 6 horoskopskih znakova koji imaju "ono nešto" i posjeduju magnetsku privlačnost Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Sve izgleda vrlo obećavajuće, jer su Venera i Jupiter na tvojoj strani. Slobodni su na tragu prave, velike ljubavi. Isplatit će ti se aktivno flertovati i izlaziti. U vezama dolazi do oživljavanja osjećaja. Sada si sigurna da si pronašla „onog pravog“. 

Posao: Sada si prava zvijezda na poslu! Tvoje mišljenje je cijenjeno i otvaraju ti se bolje financijske prilike. Sjajno je vrijeme za potpisivanje ugovora i nove poslove. Moguć je i napredak u karijeri ili ponuda za neki uzbudljiviji položaj.

Zdravlje: Manje ćeš planirati slobodno vrijeme i imat ćeš manje želje za vježbanjem. Stvari će ići sjajno kada pronađeš svoj osobni ritam i nećeš dopustiti da te bilo što ili bilo tko ometa. Njega ti sada pruža radost. Također ćeš se jako brzo opuštati.

 | Autor: Instagram @hoskelsa Instagram @hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa

Blizanci

Ljubav: Samci će uživati u svojoj neovisnosti i sporo shvaćati stvari kada je riječ o spojevima. Trenutačno se više baviš zabavom, a manje pronalaskom nečeg trajnijeg i obvezujućeg. Mars pojačava tvoje zanimanje za seks i strast. Ali, jedino ako je među vama sve kako treba…

Posao: Na poslu si motivirana i komunikativna te pouzdana u svom timu. Merkur i Mars olakšat će ti iznošenje svojih misli i ideja na sastancima. Također će ti dati puno sreće kad je riječ o financijama.

Zdravlje: Planet snage Mars ima vrlo pozitivan učinak na tvoje tjelesno stanje. Voliš se kretati i možeš puno zahtijevati od sebe. Možeš izgraditi mišiće i postići ciljano oblikovanje tijela. Pronaći ćeš pravu kombinaciju zabave i opuštenih trenutaka.

Rak

Ljubav: Venera i Jupiter ti sada nude slatke proljetne snove. Slobodni će biti otvoreni za flertove, romantične sastanke i pravu ljubav. Ako si u vezi, osjećat ćeš trnce pozitivne kozmičke energije. Oslanjat ćeš se na nježnost i uvijek iznova osvajati svog dragog.

Posao: Trenutačno si prilično otvorena i izravna. To ponekad može izazvati nesporazume u tvom radnom okruženju. Više empatije će te odvesti u pravom smjeru. Osobito brzo ćeš rješavati kreativne zadatke i imati dobro oko za pitanja stila. Ali, pripazi kod kupovine, jer bi mogla previše potrošiti na luksuzne, a nepotrebne stvari.

Zdravlje: Provođenje vremena s najdražim ljudima veliki je izvor sreće za tebe. U društvu ćeš se brzo opuštati i uživati u bliskosti. Ali, također osjećaš da želiš puno razmišljati o životu i njegovom dubljem značenju. Ovaj tjedan će te više zanimati duhovnost.

Lav

Ljubav: Samci sada nemaju većih impulsa za flert. Ali, Mars to nadoknađuje: erotski planet zrači iz vatrenog ovna prema tebi i pokreće tvoju želju za brzim avanturama. Potrebna ti je raznolikost u spavaćoj sobi, inače ćeš se povući razočarana.

Posao: Veliku važnost ćeš pridavati skladnom timskom radu. Više nego ikad ćeš nastojati okupiti dobre i kompetentne ljude te iskoristiti postojeće znanje. Razmišljat ćeš održivije i moći ćeš prepoznati nepotrebne troškove te odmah uštedjeti.

Zdravlje: Sada imaš veliku stabilnost i fleksibilnost. Mars te izgrađuje i čini spremnom za sve izazove. Nećeš dopustiti da te išta ometa. U slobodno vrijeme moći ćeš se brzo opustiti uz lagani trening. Također ćeš uživati upoznavati drage ljude i uživati u šetnjama gradom i ići na izlete.

Djevica

Ljubav: Ovaj tjedan si jedna od sretnica u ljubavi. Venera i Jupiter pojačavaju tvoj seksepil. Samci će to moći aktivno iskoristiti. Flert će ti konačno donijeti ono što očekuješ! U vezi ćete vas dvoje doživjeti poticajnu fazu u kojoj ćete osobito uživati u blizini.

Posao: Sada su ti zvijezde naklonjene za zarađivanje novca. Ali, to nije sve: sada imaš nepogrešivo oko za oblik i dizajn. Optimalno ćeš rješavati i važne financijske detalje. Dobivat ćeš najbolje za sebe kada su u pitanju ugovori ili veće kupovine.

Zdravlje: Trenutačno si manje sposobna tolerirati stres i vremenski pritisak. Stoga se u slobodno vrijeme pokušaj distancirati od svega što ti predstavlja izazov. Uživaj u životu u svim njegovim aspektima. Ovaj tjedan je pogodan za odmor.

Vaga

Ljubav: Sada želiš doživjeti nešto posebno i ponekad bi mogla biti malo previše uzbuđena. Flertovat ćeš sa svakim tko ti se svidi i spremna si za seksi avanture. Ali, pokazat ćeš se neodlučnom kada dođe do toga. Parovi kreću u erotsku ofenzivu i trebaju nove impulse u krevetu. Ali, budi oprezna, jer možda se drugoj osobi neće svidjeti sve što predložiš.

Posao: Na poslu djeluješ snažno i samouvjereno i braniš svoje stajalište. Stvari ne stoje baš najbolje kada je u pitanju timski rad. Tražiš brze rezultate i sklona si zanemariti empatiju. Svoje financije uglavnom imaš pod kontrolom. 

Zdravlje: Trenutačno nisi toliko otporna. Jasno je da ti je potrebno manje uzbuđenja i pritiska rokova jer su Merkur i Mars izazovni. Umjesto tuluma dobro će ti odgovarati udaljenost i vrijeme za opuštanje. Lagana hrana i izbjegavanje opojnih sredstava sada su dobra ideja.

 | Autor: Instagram @shepelevich Instagram @shepelevich Foto: Instagram @shepelevich

Škorpion

Ljubav: Proturječni kozmički utjecaji čine ljubav uzbudljivom. Slobodni bi se mogli brzo zaljubiti – možda čak i u dvoje ljudi istovremeno. Čak i u vezi prolaziš kroz neke petlje kada su u pitanju emocionalni problemi. Kritičnija si nego inače i puno toga preispituješ. Ali, srećom, pred kraj tjedna ćeš shvatiti da je sve zapravo u redu.

Posao: Sada te zaokupljaju sjajni planovi. Razmišljat ćeš o promjenama i novim konceptima posla. To je sjajno, sve dok paziš na svoje resurse. Trenutačno si sklona živjeti malo iznad svojih mogućnosti. Isplatit će ti se pažljivije financijsko planiranje.

Zdravlje: Tvoje zvijezde nisu jasne ovaj tjedan. S jedne strane si disciplinirana što se tiče sporta. Također uključuješ meditaciju i vrijeme za razmišljanje u svoj svakodnevni život. Ali, kada guštaš i uživaš, ponekad pretjeraš.

Strijelac

Ljubav: Sada je tvoja otvorena i prijateljska priroda osobito dobro prihvaćena. Brzo ćeš pronaći vezu i obožavatelji će ti pokazati istinsku naklonost. I ti ćeš razviti snažne osjećaje. Ako si u vezi, bit ćeš spremna na nove poticaje. Mars pokreće tvoje želju i čini erotske trnce osobito intenzivnima.

Posao: Sada želiš nešto postići i želiš odmah početi. Uživat ćeš u timskom radu i komunikaciji i možeš se osloniti na svoje radno okruženje. Kolege će te rado podržati u realizaciji tvojih ideja. Merkur će ti pomoći organizirati svoje financije i razviti dugoročne koncepte. Čvrsto si orijentirana na budućnost.

Zdravlje: Tvoje samopouzdanje raste – i to s pravom. Radit ćeš puno za svoj dobar izgled. Psihički si vrlo uravnotežena. Voliš se kretati i imaš puno energije na raspolaganju. 

Laži o horoskopskim znakovima Možda vas zanima Najveće laži o horoskopskim znakovima: Blizanci su nepouzdani, Jarčevi hladni, Rakovi cmizdravci... Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @tamara

Komentari 0