Beauty

Najveća niche parfumerija u Europi otvorena je u susjedstvu. Takav luksuz rijetko viđamo

U Srbiji, točnije u Beogradu, lanac niche parfumerija Belodore otvorio je svoju najveću poslovnicu u Europi. Ova parfumerija nalazi se u trgovačkom centru Galerija, a uređena je u art deco stilu i zaista odiše pravim luksuzom. Naime, svi detalji, poput skulptura koje vise sa zidova ručno su izrađeni, a neki su elementi optočeni pravim, 24-karatnim zlatom. 

Parfumerija je podijeljena na nekoliko cjelina pa se tako u njoj nalaze dijelovi koji su posvećni samo parfemima, njezi kože, mirisima za dom te VIP parfemima. Svaki odjeljak je po nečemu jedinstven i tako simbolizira osobnost i slobodu odabira baš svakog kupca koji se nađe u parfumeriji. 

Također, neki brendovi imaju svoj personalizirani prostor. Kada je riječ o brendovima u ponudi, u ovoj Belodore parfumeriji naći će se i 11 novih brendova koji do sada nisu bili u njenom asortimanu. Neki od njih su Killian Paris i Frederic Malle, a osim toga, bit će dostupno i više od 40 brendova poput Xerjoff, Acua di Parma, Creed, Elemis, Tiziana Terenzi i slično. 

Moramo priznati da ova parfumerija zaista oduzima dah te da je dostojna velikih svjetskih metropola. No, jednakim luksuzom, ali u nešto manjoj veličini, odišu i druge Belodore poslovnice od kojih se još jedna nalazi u Beogradu, a dvije i u Hrvatskoj. Poslovnice u Hrvatskoj nalaze se u Arena centru te u Ilici i svi kupci koji se tamo nađu, imat će personalizirano iskustvo kupovine nekih od najluksuznijih brendova parfema. 

Photo: Instagram @belodore.hrvatska

Komentari 0