Beauty

Charlotte Tilbury lansira kolekciju parfema koji mogu promijeniti raspoloženje - sami biramo kako ćemo se osjećati!

Britanska poduzetnica i beauty mogulica Charlotte Tilbury odlučila se, uz svoj istoimeni i svjetski poznati makeup brend, okušati i u svijetu parfema. Kako bi svojim kupcima ponudila nešto što do sada još nije viđeno u svijetu mirisa, stvorila je kolekciju parfema za koje tvrdi da mogu utjecati na emocije i mijenjati raspoloženje. 

Ova kolekcija sastoji se od šest parfema i naziva se 'Collection of Emotions', a iza nje stoje znanstvena istraživanja o tome kako određeni mirisi utječu na mozak i koje emocije mogu izazvati. Naziv svakog parfema reflektira ono što se njime želi postići pa ćemo tako moći birati između parfema Joyphoria, More Sex, Cosmic Power, Calm Bliss, Magic Energy te Love Frequency. Charlotte je, ovom linijom, svakome željela dati moć da sam odredi kakav će mu biti dan, odnosno želi li se osjećati smireno, ushićeno, zaljubljeno ili bilo kako drugačije.  

Osim truda i istraživanja koje je uloženo u same mirisne note, velika pažnja posvećena je i samim bočicama parfema koje su inspirirane bočicama za alkemijske napitke iz 18. stoljeća, a čepovi su omaž egipatskim piramidama. Također, boja svake bočice povezana je s emocijom koju parfem treba izazvati. 

Ova kolekcija parfema u prodaju kreće 30. travnja i to u Charlotte Tilbury aplikaciji, a od 2. svibnja će biti dostupna i u trgovinama koje prodaju Charlotte Tilbury proizvode. 

Photo: Instagram @charlottetilbury

Komentari 0