Beauty

Obožavamo kozmetiku Charlotte Tilbury, ali ne i njezinu cijenu pa smo pronašli najbolje dupliće

U beauty svijetu postoje brojni brendovi i gotovo svaki od njih ima neki proizvod koji je veliki broj ljudi obožava, ali u posljednje vrijeme među najpopularnijima je upravo Charlotte Tilbury. Beauty brend je nazvan prema njegovoj osnivačici, vizažistici slavnih Charlotte Tilbury, a iz godine u godinu nudi sve više proizvoda koji gotovo redovito postaju hit. Njihova tekuća rumenila uvela su velike promjene u beauty industriji, a osim proizvoda za šminkanje, Charlotte Tilbury u ponudi ima i preparativnu kozmetiku.

Charlotte TIlbury Crni petak | Autor: charlottetilbury.com charlottetilbury.com Foto: charlottetilbury.com

Bez obzir koliko volimo ovaj brend, moramo biti posve iskreni i priznati da su cijene poprilično visoke, pa smo odlučili pronaći pristupačnije verzije popularnih proizvoda. Ponekad i proizvodi bez visoke cijene i zvučnih imena, mogu biti jednako dobri kao i oni viralni. Pa krenimo redom...

Možda vas zanima Bestselling Pillow Talk ruž brenda Charlotte Tilbury sada dolazi i u lip plumping verziji Rubrika Beauty Beauty

Ako voliš Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter isprobaj...

Hollywood Flawless Filter (50 eura) je jedan od najpopularnijih proizvoda Charlotte Tilbury, a jasno nam je i zašto. Ipak, ovaj puder je dobio konkurenciju. Riječ je o puderu brenda e.l.f. CosmeticsElf Halo Glow Liquid Filte­r čija je cijena 15 eura, a na koži ostavlja jednako lagan osjećaj i sjaj poslije nanošenja. 

Foto: e.l.f. Cosmetics, Elf Halo Glow Liquid Filte­r (15 eura) | Autor: e.l.f. Cosmetics e.l.f. Cosmetics Foto: e.l.f. Cosmetics, Elf Halo Glow Liquid Filte­r (15 eura)

Ako voliš Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Se­tting Spray isprobaj...

Ovo je sigurno jedan od najpopularnijih sprejeva za matiranje šminke, ali prije nego što je Airbrush Flawless Setting Spray postao popularan, svi su obožavali Urban Decay All Nighter Waterproof Make­up Setting Spray koji i dan danas radi fenomenalan posao. Šminka uz ovaj proizvod na licu stoji do skidanja. Cijena Charlotte Tilbury spreja je 40 eura, dok je cijena Urban Decay spreja 24,50 eura.

Foto: Urban Decay,  All Nighter Waterproof Make­up Setting Spray (24,50 eura) | Autor: Urban Decay Urban Decay Foto: Urban Decay, All Nighter Waterproof Make­up Setting Spray (24,50 eura) Ako voliš Charlotte Tilbury Beauty Highlighter Wand isprobaj...

Kao i bronzer i rumenilo, ovaj highlighter spada u skupinu proizvoda koji su promijenili način na koji se gleda na tekuće beauty proizvode, a isti su zbog njih ponovno postali poznati. Ipak, Highlighter Wand ima cijenu od 40 eura, a pronašli smo odličnu zamjenu. Riječ je, naravno, o brendu Rare Beauty u vlasništvu Selene Gomez, koji je poznat po rumenilima i highlighterima. Riječ je o Rare Beauty by Selena Gomez Positive Light Liquid Luminizer Highlight koji obavlja jednako dobar posao, a cijena mu je 32 eura. Ovaj proizvod kožu ostavlja prekrasnom, nahranjenom i sjajnom!

Foto: Rare Beauty by Selena Gomez, Positive Light Liquid Luminizer Highlight (32 eura) | Autor: Rare Beauty Rare Beauty Foto: Rare Beauty by Selena Gomez, Positive Light Liquid Luminizer Highlight (32 eura)

Ako voliš Charlotte Tilbury Wonderglow Face Primer isprobaj...

Kada je riječ o nanošenju pudera, veoma je važna dobra priprema kože, a Charlotte Tilbury to vrlo dobro zna pa je stvorila proizvod koji kožu čini hidratiziranom i umanjuje pore. Njezin Wonderglow Face Primer ima cijenu od čak 49 eura, ali mi smo mu pronašli dobru zamjenu u Milk Makeup Cloud Glow Priming Foam koji jednako lijepo priprema kožu, minimalizira pore i ostavlja prirodan sjaj. Cijena mu je 28,50 eura, a dolazi u formi pjene i jako je fora za nanošenje. 

Foto: Milk Makeup, Cloud Glow Priming Foam (28,50 eura) | Autor: Milk Milk Foto: Milk Makeup, Cloud Glow Priming Foam (28,50 eura)

Ako voliš Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder isprobaj...

Bez pudera koji setira cijelu šminku ne možemo zamisliti izlazak iz kuće, a Charlotte Tilbury, očekivano, ima jedan od najboljih proizvoda na tržištu. Cijena Flawless Finish Setting Powdera je 50 eura, a još jedna vizažistica slavnih, Path Mcgrath ima odličnu zamjenu. Riječ je o proizvodu Pat Mcgrath Labs Skin Fetish: Sublime Perfection Blurring Under Eye Powder koji toliko lijepo prijanja na kožu da se na prvu čini kao da ispod gotovo pa i nema teške šminke. Nama je najveći plus svakako to što se ne skuplja u boricama oko oka. Cijena ovog proizvoda je 27,50 eura.

Foto: Pat McGrath Labs Skin Fetish, Sublime Perfection Blurring Under-Eye Powde (27,50 eura) | Autor: Pat Mcgrath Pat Mcgrath Foto: Pat McGrath Labs Skin Fetish, Sublime Perfection Blurring Under-Eye Powde (27,50 eura)

 

 

Možda vas zanima Charlotte Tilbury ima novu kolekciju ruževa u kojoj je i "zamjena" za popularni Pillow Talk Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ggbeauty.mua

Komentari 0