Beauty

Charlotte Tilbury ima novu kolekciju ruževa u kojoj je i "zamjena" za popularni Pillow Talk

  • Charlotte Tilbury, iza kojeg stoji vizažistica slavnih, jedan je od najpoznatijih beauty brendova na svijetu
  • Brend je postao viralan kada su u prodaju izišli s Pillow Talk nijansom ruža, jednim od najpopularnijih ruževa za usne u svijetlo ružičastoj boji
  • Novu kolekciju smo s nestrpljenjem iščekivali, a ako je suditi na prvu, mnogo toga će se pronaći u našoj kolekciji

Ponekad nam se čini da je pronaći idealnu nude boju ruža za usne pravi pothvat, ali na sreću nismo jedine. Popularna vizažistica Charlotte Tilbury, koja stoji iza istoimenog brenda, postala je popularna upravo prema svojim nude nijansama ruževa koji nude za svaki ten nekoliko opcija. Dobre vijesti su te da je Charlotte Tilbury predstavila novu kolekciju pod nazivom Charlotte's Hollywood Beauty Icon Lipstick. Kolekcija se sastoji od čak 10 novih ruževa (5 u crvenoj boji i 5 u ružičastoj boji). Ruževi dolaze u dobro poznatom  luksuznom pakiranju u metalik ružičastoj i crvenoj boji.  

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: www.charlottetilbury.com

Zaštitno lice kolekcija Hollywood Beauty Icon Lipsticks + Lip Cheats Charlotte Tilbury su Kate Moss, Michaeli Jaé Rodriguez i Jourdan Dunn. 

Kolekcija je inspirirana ruževima kakve su nosile žene u vrijeme starog Hollywooda, a ne čudi nas da je upravo Kate Moss jedno od zaštitnih lica brenda s obzirom na to da je manekenka utjecala na stvaranje najpoznatijih nijansi ruževa brenda, kao što su Nude Kate, Pillow Talk i Rocket Girl.

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Instagram @charlottetilbury

Sada je Charlotte Tilbury kreirala novi ruž koji u sebi nosi Kate Moss estetiku, a riječ je o nijansi 'Icon Baby!' koja donosi nijansu nude usana kakve su se nosile tijekom 90-ih godina, a Kate Moss je po istima popularna. Ova nijansa je savršena za svaki dan i vrlo lako bi mogla postati jednako popularna, ako ne i popularnija od Pillow Talka. jer savršeno nadopunjuje dnevni izgled šminke.

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury Ice Baby (34,95 eura) www.https://www.charlottetilbury.com

Boja kreirana za model Jourdan Dunn je žarko crvena nijansa imena Cinematic Red!, a nastao je zbog Jordanine ljubavi prema crvenim usnama na modnim pistama i događanjima na crvenom tepihu. S ovom bojom na usnama nitko neće proći nezapaženo.

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Instagram @charlottetilbury

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury, Cinematic Red

K.I.S.S.I.N.G se naziva ružičasta kolekcija ruževa, a uključuje nijanse: Icon Baby; nježna ružičasta, Candy Chic; topla ružičasta, Red Carpet Pink; ljubičasti tonovi ružičaste, Rose to Fame; pastelna ružičasta i 90's Pink; boja bombona. Sve ove nijanse nude ružičastih ruževa odgovaraju svim tonovima kože, a razlikuju se u punoći ružičaste boje.

 | Autor: charlottetilbury.com charlottetilbury.com Foto: Charlotte Tilbury, Candy Chic i Red Carpet Pink

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury, Rose to Fame i 90s Pink

Matte Revolution crvene nijanse uključuju: Hollywood Vixen: jarko crvena; Cinematic Red: svijetla trešnja, Fame Flame: crveno ljuti čili; Pizzazz: nježna crvena; i Mark of a Kiss: plavo-crvena nijansa.

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury, Hollywood Vixen i Pizzazz

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury, Fame Flame i Mark of a Kiss

Svi ruževi su mat formulacije, ali ne isušuju usne. Ruževi na usnama traju do čak 10 sati, ne razmazuju se i ne ostaju na priboru za jelo i piće, a uz to i vizualno povećavaju usnice. Cijena ruževa je 34,95 eura i mogu se kupiti na službenoj stranici brenda Charlotte Tilbury.

Photo: Charlotte Tilbury

Komentari 0