Beauty

Ovaj proizvod za usne proda se svake 2 minute - a čak i zvijezde ga vole!

  • Riječ je olovci za usne, a tajna njene popularnosti je u nijansi, nude-ružičastoj koja pristaje uz svaki ten i fenomenalno povećava usne
  • Konkretno, olovka koja se diljem svijeta proda svake dvije minute je Pilow Talk branda Charlotte Tilbury
  • Cijena joj je 165 kuna, a mi smo pronašli nekoliko drogerijskih olovaka te boje koje će jednako dobro vizualno povećati usnice

Kako zapravo prepoznati dobar proizvod ljepote? Po cijeni? Ne! Umjesto toga, jasan znak je koliko se zapravo kupuje. Ovaj proizvod za usne prodaje se svake dvije minute negdje u svijetu - to mora biti znak.  Pilow Talk olovka za usne kozmetičkog branda Charlotte Tilbury na tržištu je predstavljena još 2013. godine i od tada je neizostavan dio kozmetičke torbice obožavateljica kvalitetne šminke. Ali što je to tako posebno u ovoj olovci? 

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Pillow Talk je mješavina nude i ružičaste te ju upravo boja čini tako popularnom. Bilo da je riječ o svijetloj ili tamnoj puti, koži toplog ili hladnog podtona - boja uvijek odgovara. Osim toga, ova nijansa čini usne punijima no što zapravo jesu. Meghan Markle je nijansu Pillow Talk nosila na vlastitom vjenčanju, a ona je i čest odabir slavnih osoba poput Amal Clooney, Alexe Chung i Emme Roberts. Stoga nije ni čudo što se tako često prodaje. Usput rečeno, Nuance Pillow Talk je trenutačno toliko popularan da sada postoji cijela kolekcija šminke koja uključuje sjenila, rumenila i druge proizvode za usne. 

 

Naravno, ova olovka za usne nije baš jeftina te joj cijena iznosi 165 kuna.  One koji su više zainteresirane za nijansu olovke nego za ikonički status sada mogu pronaći slične, ali jeftinije alternative u drogerijama. Donosimo ti nekoliko primjera iz aktulane ponude.

 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Primjeri: NYX (29 kuna), trend IT up (15 kuna), Maybeline (30 kuna)

 

Photo: Charlotte Tilbury

Komentari 0