Moda

Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi

  • Mint boja obilježit će ljetnu sezonu, a komadi u hit boji već su preplavili trgovine
  • Osmislili smo tri kombinacije u mint boji u kojima ćeš definitivno zablistati
  • Slobodno se poigraj motivima, uzorcima i materijalima, neka odijevanje postane tvoja omiljena modna zabava

Ne, ružičasta boja definitivno nije jedina hit boja ovog proljeća i nadolazećeg ljeta. Uz nju obavezno dolazi žuta, ali i mint boja koja će osvježiti ormare brojnih modnih kreativki. Mint boja istovremeno je suptilna i veoma efektna, a lagana je za kombiniranje. Genijalno se slaže s neutralnim i zemljanim tonovima, ali ne odudara ni kada se spaja s jarkim nijansama poput fuksijaste ili narančaste. Ako još uvijek dvojiš trebaš li nabaviti pokoji mint komad u svojoj garderobi, odlučili smo te malo pogurati i složili 3 stajlinga u kojima ćeš poželjeti provesti cijelo proljeće i ljeto. 

1. Od jutra do večeri

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Potkošulja: Yamamay (299 kn); Hlače: H&M (oko 350 kn); Torbica: Mango (299,90 kn); Natikače: Aldo (549 kn); Ogrlica: Borboleta (980 kn); Naušnice: Parfois (40 kn); Naočale: Gucci (2790 kn) - sve dostupno u City Centeru one.

Mint potkošulja prava je investicija koja je dovoljno seksi, ali i dovoljno zaigrana da postane tvoj omiljeni ljetni komad. Ovakav komad sjajno će se slagati s tamnijim trapericama i dodacima u zemljanim tonovima. Zanimljive "drvene" cipele i torbice stvorit će divan kontrast svilenkastoj teksturi topa. Ako si ljubiteljica naušnica, slobodno odaberi neke u boji topa, ali nemoj zaboraviti ni ogrlicu jer ovaj tip topa ponekad ostavlja "prazan vrat". 

2. Ljetna zaigranost

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Hlače: Marella (1585 kn); Majica: Bershka (99,90 kn); Sako: Zara (229,90 kn); Cipele: Karl Lagerfeld, Office Shoes (1119 kn); Torbica: H&M (oko 110 kn); Naušnice: Swarovski (999 kn); Ručni sat: Olivia Burton, Krona (1290 kn) - sve dostupno u City Centeru one.

Proljeće i ljeto uvijek su razdoblja u kojima se naša kreativnost budi i želimo se upustiti u istraživanje i kršenje modnih pravila. Nemoj dopustiti da ti ljeto prođe bez da si se poigrala i uživala u procesu odijevanja. Mint boja pravi je alat za dobru zabavu. Dijete u sebi smiri T-shirtom koji na sebi ima tvoj omiljeni lik iz crtića, a u širokom luku zaobiđi jednobojne hlače. Sako i sat u mint boji dodatno će osvježiti cijeli look, a balans možeš unijeti nešto neutralnijim cipelama i torbicom. I, kad je riječ o nakitu, u ovom slučaju u odaberi jedan statement komad kojim ćeš dodatno začiniti stvari. 

3. Vladavina opuštenosti

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

 

Hlače: Replay (1010 kn); Majica: C&A (99,90 kn); Kimono: New Yorker (129 kn); Cipele: H&M (99,90 kn); Torba: Replay (1270 kn); Parfem: Bvlgari Mon Jasmin Noir, dm (559,90 kn); Naušnice: H&M (59,90 kn) - sve dostupno u City Centeru one.

Ljeto je pravo vrijeme da odbaciš sve što te sputava i odlučiš se za ležerne modne opcije u kojima ćeš uživati. Odluči se za nekonvencionalne kratke hlačice s tregerima i casual T-shirt, a stvar uvijek možeš začiniti nježnim mint kimonom koji ćeš upariti s prikladnom torbicom. Naravno, nemoj zaboraviti parfem. Jedan od naših ljetnih favorita je chic Bvlgari Mon Jasmin Noir koji dolazi u glamuroznom mint pakiranju. 

Još kombinacija potraži na City Mix&Matchu...

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @mimosso_fashion

Komentari 0