Beauty

Bestselling Pillow Talk ruž brenda Charlotte Tilbury sada dolazi i u lip plumping verziji

Udarna beauty vijest tjedna - stiže novi Pillow Talk Big Lip Plumpgasm! Naime, Charlotte Tilbury je pretočila sve naše fantazije o velikim usnama u jedan maksimizirajući, povećavajući plumper za usne, a ako želiš biti među prvima koji će ga isprobati, trenutno ga možeš naručiti samo putem njezine aplikacije. Cijena ovog neodoljivog proizvoda, koji dolazi u dvije nijanse, je 36 eura.

Revlon ruž Možda vas zanima Viralni Revlon ruž zaludio je društvene mreže - svima dobro stoji, a cijena mu je povoljna! Rubrika Beauty Beauty

Što sve znamo o Pillow Talk Big Lip Plumpgasm proizvodu?

Ovaj najnoviji proizvod Charlotte Tilbury je dostupan u nijanse koje će laskati svakome tko ih isproba. Tu je nešto svjetlija Fair/Medium koja je nude pink nijansa te malo tamnija Medium/Deep koja je smeđe ružičasta, poput bobičastog voća.

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury

Prilikom nanošenja odmah se može osjetiti djelovanje Plumpgasm magije, koja usnama daje punoću već s prvim dodirom. To je tajna Charlotte Tilbury za sočne usne u nekoliko sekundi. Što je još bolje, efekt punjenja tu ne prestaje jer što ga više nosimo, naše prirodne usne će izgledati bujnije i glađe.

Mat ruževi Možda vas zanima Uz ove trikove nikada više nećeš kupiti "krivi" ruž za usne, koji ti zapravo ne stoji Rubrika Beauty Beauty

Tvoje usne mogu postati i do 25% prirodno punije nakon dva tjedna korištenja!

Odmah nakon nanošenja ovog sjajila na usne, one izgledaju 93% punije i to su testirale i potvrdile 32 osobe. Također, može se postići čak 25% puniji izgled prirodnih usana u 2 tjedna, što je testiralo i potvrdilo 33 osobe koje su ovaj proizvod primjenjivale dva puta dnevno u tom razdoblju.

Obogaćena tehnologijom Plumpgasm Heat + Ice, Collageneer™️ s plumping učinkom i hidratantnom hijaluronskom kiselinom, formula je poput savršene kombinacije balzama i proizvoda za kreiranje izgleda punijih usana s uljepšavajućim ružičastim efektom kultnog Pillow Talka. Kako izgledaju rezultati prilikom nanošenja možeš vidjeti ovdje. Sve što mi možemo reći je da jedva čekamo vidjeti recenzije make up entuzijastica na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Kako da ruž dugo traje, ali da pritom ne isuši usne? Moguće je, evo kako Rubrika Native sadržaj Native sadržaj
Photo: Instagram @ggbeauty.mua

Komentari 0