Život

Ispovijest majke četvero djece: Najbolja prijateljica me nagovorila na seks sa svojim sinom, danas smo zaručeni...

  • Engleskinja Lauren Gore upoznala je svojeg budućeg muža kad mu je bilo samo petnaest godina. Sad su zaručeni...
  • Spojila ih je njegova mama, inače njezina najbolja prijateljica. Ona im uvijek daje maksimalnu potporu, čak ih i savjetuje
  • Ryan se već preselio kod svoje buduće supruge, a to mu je prvi put da se odselio od kuće. Ipak, seks s Lauren mu nije bio prvi...

Lauren Gore samo se nasmijala kad joj je dobra prijateljica Sarah Shulver rekla da se njezin sin Ryan Appleton u nju zaljubio. Nasmijala se jer je Ryanu tad bilo samo 17, a njoj 33 godine, a ima četvero djece. Ali Sarah je bila uporna, neprestano ga je spominjala sa smiješkom - sve dok Lauren nije ipak od nje uzela Ryanov broj mobitela. A onda joj je on počeo slati slatke, zavodničke poruke. Bez obzira na razliku u godinama - Lauren je 15 godina starija - odlučili su izaći skupa van. Kemija je bila toliko jaka da su i Lauren i Ryan iste sekunde znali - to je to! Sad planiraju vjenčanje. Ryan se već uselio kod Lauren i počeo je njegovati - Lauren je često u jakim bolovima, drži se hrabro i dobro se s tim nosi, ali bilo joj je teško samoj s djecom i fibromijalgijom te Ehlers-Danlos sindromom koji utječe na zglobove.
Lauren sad ima 36 godina i posve je otvorena oko svoje sretne veze. 

Upoznala ga je kad je imao 15

- Nitko ne očekuje od svoje prijateljice da je spaja sa sinom, ali čini se da je Sarah znala što radi - Ryan i ja kao stvoreni smo jedno za drugo.
Lauren je upoznala Saru prije pet godina. Obje su bile samohrane mame - Lauren sa četvero djece, a Sarah sa šestero. Pomogale su jedna drugoj, čuvale su si djecu ili bi jedna došla pred školu po svu djecu dok je druga nešto obavljala. 
Lauren, koja ima Camerona (18), Ebony (16), Nathana (14) i Elliota (7), upoznala je Ryana kad mu je bilo samo 15 godina. Ponašala se prema njemu kao i prema svoj ostaloj djeci.
- On bi se u svojoj sobi igrao na Xboxu, a Sarah i ja pile kavu i brbljale u kuhinji ili skupa kuhale večeru za sve - kaže Lauren.

Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style

U veljači 2016. Lauren je najednom vidjela Ryana drugim očima.
- Neko ga vrijeme nisam vidjela i kad je ušao u kuhinju, zaprepastila sam se u kakvog se snažog frajera pretvorio. Jedva sam se nekako suzdržala da ne buljim u njega. Uskoro je napustio školu i zaposlio se u automehaničarskoj radionici za prepravljanje auta. Znala sam da je jako mlad, ali mislila sam u sebi da imam pravo uživati u njegovom izgledu - jer što ima loše u bezopasnoj fizičkoj privlačnosti.
- No, nekoliko tjedana kasnije, rekla sam Sari da mi je već dosta, ne želim više biti sama. E baš tad mi je prvi puta rekla da se sviđam Ryanu. Ne mogu reći da mi to nije godilo, ali nisam je shvatila ozbiljno - pa on je samo dvije godine stariji od mojeg najstarijeg sina.
Ali Sarah nije prestajala, nekoliko tjedana nepretano je ponavljala da bi njih dvoje trebali izaći van skupa.
- Sarah mi je ponavljala koliko se sviđam Ryanu i da bi mi bili odličan par. A onda mi je on počeo slati poruke. Pisao mi je da mu se sviđa moj osmijeh i da bih mu morala dati šansu. Znala sam ja dobro da je Sarah odlično odgojila svoju djecu, da su dragi, spremni pomoći i zato sam znala da će Ryan prema meni biti nježan. A Sarah me doista ohrabrivala. Konačno sam joj povjerovala da ona nema problem s tim da počnem hodati s Ryanom. Na koncu sam pristala - izaći ću s njim van.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Najprije je bilo neugodno

Nekoliko tjedana kasnije Lauren i Ryan skupa su šetali svoje pse.
- Prvih nekoliko minuta bilo mi je neugodno, pitala sam se što ljudi oko nas misle, no uskoro smo počeli pričati i otkrili koliko smo slični - oboje volimo sve u vezi automobila i imamo neobični smisao za humor - kaže Lauren. 

Možda vas zanima Severina u iskrenoj ispovijesti otkrila svoj najveći strah: Bojim se da ću biti ostavljena Rubrika Stars Stars

 

U početku zaljubljeni golupčići ipak su svoju vezu držali za sebe. 
- Bojali smo se što će drugi misliti - pogotovo moja djeca i Ryanova braća i sestre. A onda se dogodio takav neugodnjak - moj najstariji sin Cameron zatekao nas je kako se ljubimo na kauču. Srećom, njemu je to bilo smiješno. A i sva druga djeca su to dobro primila - mi smo jedna velika sretna obitelj.
Nakon mjesec dana Ryan i Lauren su po prvi put spavali skupa. Lauren se malo pribojavala prvog seksa s Ryanom.
- Ja sam rodila četvero djece i moram priznati da sam se bojala Ryanu pokazati svoje golo tijelo. Ali on mi je odmah rekao da sam mu seksi i uz njega sam se počela osjećati samouvjereno. Nisam ja Ryanu bila prva cura, znao je on dobro što radi u krevetu.
Ubrzo, Ryan joj je rekao da je voli. 
- Ja sam već na početku veze znala dobro da ja Ryana volim, ali bojala sam mu se to reći - kao što se svatko toga pomalo pribojava na početku veze. Ali kad je on to rekao prvi, ja sam mu uzvratila iste sekunde.

Uslijedila je i prosidba

U listopadu 2016. nakon izlaska sa zajedničkim prijateljima, Ryan ju je zaprosio.
- Kad smo se vratili k meni, Ryan je kleknuo i predao mi najljepši prsten na svijetu. Nisma ni trenutak oklijevala. No, tad još nismo dogovorili datum. Nikud nam se ne žuri - kaže Lauren.
U lipnju 2018. Ryan se posve preselio kod Lauren i njezine djece. To je bilo prvi put da se odselio od kuće.
- Trebalo se navići na zajdenički život s mojom djecom, ali moram priznati da se brzo snašao. Kao najstariji od šestero braće navikao je pomagati oko pranja suđa i čišćenja tako da doista nije bilo onih situacija kad žena skuplja robu i čarape za muškarcem. Zbog mojeg zdravstvenog stanja ponekad ne mogu ustati iz kreveta i Ryan samo uskoči. Pomogne mi da se istuširam i obučem i obavi sve sitne kućanske poslove umjesto mene.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram


Lauren ne može više rađati zbog svojih ozbiljnih zdravstvenih problema, no Ryan joj je rekao da je njemu to u redu. Lauren se bojala da će to biti presudno.
- Zapravo je moja mama bila uvjerena da će me zbog toga ostaviti i da ću patiti. Ali puno smo nas dvoje o tome razgovarali i Ryan me doista uvjerio da on ne želi djecu. Dovoljno mu je što je zamjenski otac mojoj djeci i najstariji brat svojoj braći i sestrama. Jedan dio mene u ponekad strepi hoće li on promijeniti mišljenje kako vrijeme bude prolazilo, ali onda tu misao potisnem, ne želim se time baviti.
Važno je i to da ta veza nije promijenila odnosLauren s Ryanovom mamom. 
- I dalje smo bliske. Naravno da ne pričam s njom o seksu s Ryanom, ali kad se Ryan i ja malo posvađamo, Sarah mi daje najbolje savjete. Svi smo mi doista sretni zbog ove veze.
- Ryan se uvijek dobro slagao s mojom djecom i znam da će im biti odličan očuh. A svi u mojoj obitelji ga doista vole. Već smo bili s mojim roditeljima na putovanju za praznike. 
Na kraju je Lauren dodala - Ryanovi prijatelji doista su me dobro prihvatili. U početku mi je stvarno bilo čudno provoditi vrijeme s grupom glasnih tinejdžera, ali doista su mi pomogli, sad se uz njih osjećam opušteno.

Možda vas zanima Što muškarac misli kad ti kaže da si slatka, što kad kaže da si seksi, a što kad te nazove lijepom? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0