Stars

Severina u iskrenoj ispovijesti otkrila svoj najveći strah: Bojim se da ću biti ostavljena

  • Severina je gostovala u sinoć emitiranom intervjuu za RTV SLO u kojem je otkrila detalje iz svog privatnog života
  • Gledateljima je tako otkrila što želi promijeniti na sebi, za čime žali i što joj je najveći strah
  • Dotaknula se i dva skandala koja su joj uvelike utjecala na život – famoznog video uratka s jahte i borbe za skrbništvo nad sinom

Pjevačica Severina Kojić je gostovala u sinoć emitiranom intervjuu za RTV SLO s novinarkom Vesnom Milek. U razgovoru je progovorila o privatnom životu te je otkrila mnoštvo manje poznatih pojedinosti o sebi, uključujući i onu koja joj je najveći strah.Tako je voditeljici već na početku otkrila da čak ni kao dijete nije puno govorila, a da ni danas ne voli govoriti o sebi. "Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvijek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima", rekla je pjevačica i dodala da je možda sad vrijeme da bude malo otvorenija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Možda vas zanima Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih? Rubrika Life&style Life&style

Dodala je kako svakodnevno radi na sebi kako bi bila što sretnija i promijenila uzroke ponašanja koje je naslijedila od roditelja. "Svi smo mi djeca nesretnih roditelja. To se da ispraviti ako čovjek počne raditi na sebi, ako uključi svjesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost", rekla je Severina za slovensku televiziju, a što je prenio Index.hr.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

"Vrijeme uvijek odradi svoje"

Pjevačica se dotaknula i borbe za skrbništvo koju za sina Aleksandra vodi sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem. "Teško je u tim trenucima ostati pribran, ali trudila sam se. Mislim da se u tako teškim situacijama, protiv kojih se ne možete boriti ni kroz pravni sustav, jer institucije ponekad ne rade svoj posao, onda imate problem. Jedino što možete kad nema zrele komunikacije među ljudima je to ignorirati.“ – istaknula je Severina, te nadodala „Mislim da je zrela komunikacija uvijek moguća i treba na njoj raditi, no nekim ljudima je potrebno malo više vremena. Vrijeme uvijek odradi svoje. Dok ne dođe dobro vrijeme, moram proći kroz neke stvari koje su loše".

Možda vas zanima Severina Kojić: "Cilj je totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe" Rubrika Stars Stars

Strah od napuštanja

Gledateljima je otkrila kako se ne boji javnog nastupa i kako nema strah od javnog sramoćenja. Pritom se referirala na video uradak koji je u javnost procurio prije 15 godina, a za kojeg je i ovoga puta naglasila kako ga nije plasirala dodavši u svom stilu - "Bar bih se našminkala da sam mislila objaviti." Ipak, Severinin najveći strah je strah od ostavljanja i napuštanja pa je tako na kraju sjetno priznala: „Čini mi se da sam se uvijek trudila čak i nauštrb sebe zadržati ljude samo da ne budem ostavljena".

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0