Stars

Severina je, podijelivši slike s intimne proslave rođendana, jučer proslavila svoj prvi milijun

  • Pjevačica Severina Kojić je prošli vikend proslavila 47. rođendan, a onda i milijun pratitelja na Instagramu
  • Severina je najpraćenija domaća pjevačica na Instagramu
  • Seve je na rođendanu zablistala u bijeloj kreaciji od tila, a rođendan je proslavila uz najbolje prijatelje

Pjevačica Severina Kojić ovih dana je imala mnogo razloga za slavlje. Osim što je na sam Uskrs proslavila i svoj 47. rođendan, ostvarila je san o kojem mnoge domaće zvijezde mogu samo sanjati. Naime, pjevačica je ovih dana dosegnula milijun pratitelja na Instagramu. S obzirom da društvene mreže danas igraju važnu ulogu u karijerama mnogih slavnih osoba, to je definitivno veliko postignuće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 M 💗thank you💗#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pjevačica je ovime potvrdila svoj status najpraćenije domaće pjevačice, a konkuriraju joj tek rijetke druge domaće zvijezde poput nogometaša Luke Modrića, Ivana Rakitića i Dejana Lovrena, make-up artistice Jelene Perić koja ima 1.1 milijun pratitelja te beauty guruice Amadee Muše koju prati 1.2 milijuna ljudi. Ostale velike pjevačke zvijezde domaće estrade nisu još stigle ni blizu Severine.
Pjevačica se svojim mnogobrojnim pratiteljima zahvalila slikom s rođendanske zabave. 
Pozirala je s prigodnim balonima i pokazala bež haljinicu s mnogo tila i šljokica. Prava rođendanska kreacija, zar ne? Na fotografiji su se isticale isklesane noge i zavidna figura pjevačice. Ipak, mnogo važniji od pratitelja definitivno su prijatelji uz koje je provela rođendansku večer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

U nedjelju navečer na Instagram je objavila rođendansku fotografiju u društvu supruga Igora Kojića. "Divno je slaviti rođendan na Uskrs s čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti, ljubavi moja, na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti ❤️, hvala svima na predivnim čestitkama." - napisala je raznježena Seve koja je pozirala s rođendanskom krunom i bob frizurom koja joj uokviruje lice. U komentarima su joj sve najljepše poželjeli brojni obožavatelji, ali i kolege i prijatelji poput Luke Nižetića, Anite Dujić i Sonje Dvornik. Lijepim željama pridružio se i svekar Dragan Kojić Keba koji joj je napisao: "Živjela, živjela i sretna nam bila!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends will be friends❤️❤️❤️#bday #onlylove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Jedna od uzvanica bila je Emina Pršić, spisateljica i glazbenica koja pripada krugu Sevinih bliskih prijatelja.  Na fotografiji je s njima pozirao i Eminin suprug Vedran. 

Na proslavi su se pojavile i Severinine dvije kume - poduzetnica Andrea Čermak i Lorena Brekalo, stručnjakinja za trajnu šminku. Severina prijateljstvo s Andreom i Lorenom njeguje već godinama, a djevojke se često pohvale zajedničkim fotografijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Woman ❤️👑 #happybirthday @severina #volimstosevolimo 🎊 #lavju

A post shared by I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on

Slikom s rođendanske zabave najljepše želje Severini je poželjela i Iva Radić koja se na slici nalazi u društvu Davora Grgina, stručnjaka za odnose s javnošću koji sa Seve radi već niz godina. Severinine objave raznježile su Instagram i priskrbile joj više od 120 tisuća lajkova i mnogo komentara. Lijepim željama definitivno se pridružujemo i mi! 

Photo: Instagram

Komentari 0