Love&Sex

Što muškarac misli kad ti kaže da si slatka, što kad kaže da si seksi, a što kad te nazove lijepom?

  • 'Zašto je sad rekao OVO?', 'Što je mislio pod ovime?' - mogu li se pročitati muške misli?
  • Rekao je da si slatka? Znači li do da si u 'frend-zoni' i nisi mu zapravo privlačna?
  • I što misliš što je to na tebi najviše seksi: grudi, guza ili mozak?

Muškarci za razliku od nas često ne važu baš svaku izgovorenu riječ pa nas često ostavljaju s upitnicima iznad glave. Zbog toga naš ženski analitički mozak ima jako puno posla, pogotovo u prvim mjesecima veze. Nekad ni sami ne znaju da njihove izjave imaju dublje značenje, a ako te ikad zanimalo što se krije iza epiteta 'lijepa si', 'slatka si', 'seksi si', evo objašnjenja.

'Slatka si': oprezan je...

Muškarci koriste ovu nevinu frazu u početnim fazama veze dok je teren još pomalo klimav - nije još siguran kako kotira kod tebe, ali ti ipak želi dati do znanja da mu se sviđaš. Nikako nemoj misliti da te zbog tvog baby lica ne smatra privlačnom ili zavodljivom, jednostavno ne želi da pomisliš kako te zamišlja isključivo u spavaćoj sobi. Imaj na umu da su slatke cure neodoljive i teško im koji muškarac može reći 'ne', a često ih karakterizira i mladolik izgled.

'Seksi si': ovo ima vrlo duboko značenje

Mnoge žene misle da se ovaj kompliment veže uz izazovan izgled, a on je u stvari mnogo više. Dakako, ako ti kaže da si seksi dok mu se približavaš u spavaćoj sobi u čipkastom donjem rublju, jasno je na što misli. No, tvoj seksepil je puno više od toga! Seksi je ženina snaga i sposobnost da istovremeno odgaja djecu, bude ravnopravna partnerica svom mužu i odrađuje osmosatno radno vrijeme; seksi je inteligentna žena koja zna što želi u životu i ne boji se to zgrabiti; seksi je prije svega ženin mozak, a tek onda pripijena haljina, visoke potpetice i donje rublje.

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

'Lijepa si': kompliment koji nosi najviše bodova

Izraz koji u sebi sadrži savršenu kombinaciju slatkosti i seksipila. Muškarci se ovom riječi ne razbacuju samo tako i čut ćeš ih iz njegovih usana tek u zrelijoj fazi veze. Ovdje se također ne radi samo o fizičkom izgledu već o ljepoti ženinog karaktera koji ga je potpuno očarao. Kada ti kaže da si lijepa znaj da si ga osvojila na svim razinama i da ostatak života želi provesti uz tebe. Zapamti, lijepa haljina nije lijepa sama po sebi, lijepa je zbog žene koja je nosi.

Photo: shutterstock

Komentari 0