Love&Sex

Tisuću muškaraca je odgovorilo na pitanje na kakvo se žensko rublje najviše pale

  • Fini minijaturni dezeni ili opuštene muške bokserice? Otkrit ćemo ti što muškarci smatraju totalno seksi, a što ih odbija
  • Točno tisuću muškaraca dalo je odgovor na ovo pitanje
  • Ne, tange nisu br. 1

Da ponovimo po tisućiti puta: naravno da se prvenstveno moraš svidjeti samoj sebi! Dakle, svejedno je li riječ o tangicama ili bakinim gaćama: ti odlučuješ što ćeš nositi i što ti najviše odgovara! Međutim, legitimno je ponekad biti radoznala te vidjeti što muškarci misle o našem donjem rublju. Na primjer zato jer želiš za nekog određenog dečka biti turboseksi. 

Mnoge žene smatraju kako odgovor na pitanje – koji donje rublje je najviše seksi – odavno znaju: što je manje i uže, više se sviđa muškarcima. Je li to istina? Stručnjaci su to ispitali, odnosno anketirali su više od 1.000 muškaraca. Rezultati su nadasve zanimljivi…

Najseksi su tzv. panty-gaćice 

Tko bi to rekao? Čak 40 posto ispitanih muškaraca priznalo je da najviše vole panty-gaćice na ženama. Ne smeta ih što ima podosta materijala na njima. Objasnili su da im se sviđaju jer dobro pristaju uz oblik stražnjice i, što je još važnije: žene izgledaju u njima kao da se osjećaju dobro. Dakle, seksepil dolazi iznutra… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy weekend 🍑✌

A post shared by Anita since 1886 (@anita_since1886_official) on

Tange su na drugom mjestu

Sigurno si pomislila da su uske tangice na prvom mjestu? Pa, ipak su zasjele na drugo mjesto – 34 posto ispitanika voli tangice na ženama. Ponekad je manje ipak više. 

Na trećem mjestu su g-string 

Eto ti dokaz da je premalo ponekad doista premalo. Samo 13 posto ispitanih muškaraca pali se na ove tanašne gaćice. Razloge ne znamo. Možda zato jer previše pokazuju pa nema onog slatkog iščekivanja?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@wolfiecindy in our Silky Delight Latte print set @gooseberryintimates 💋

A post shared by Gooseberry Intimates (@gooseberryintimates) on

Klasične slip-gaćice su na četvrtom mjestu 

Drvena medalja za najseksi gaćice ide „normalnim“ slip-gaćicama. Pa, nisu baš nešto previše napete, ali su definitivno ugodne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wide straps. Fresh shade. This T-Shirt Bra’s got all the juicy details.

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Bakine gaće su totalni gubitnik 

Tek 1 posto muškaraca preferira takozvane bakine gaće (do pupka) na ženi. Ovaj oblik slip-gaćica jest udoban, ali – sigurno si već i sama pomislila – nije baš seksepilan. 

Što se tiče grudnjaka, na prvom mjestu je crveni push-up grudnjak, a slijedi ružičasti. Klasični bijeli balconette je zajedno s longline-modelom na trećem i četvrtom mjestu. Na dnu ljestvice su unaprijed oblikovani grudnjaci, poput sportskog. 

Ako si krenula tražiti po ormarima ili čistiti ladice, moramo te odmah umiriti. Različita istraživanja pokazala su da je većini muškaraca na kraju potpuno svejedno kakvo donje rublje nosimo. Puno mu je važnija žena u njemu! 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marijana45

    Apsolutno ne mom muzu se svidaju najlonke na meni uz prikladnu odjecu.To nama zenama najlonke znace da nam nije hladno na nogama muskima je velika razlika njima pokazujemo svoje seksi noge ogromno razlika zna se crne i brinete crne najlonke a plave smede.