Beauty

Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude

  • Crveni ruževi apsolutni su hit u beauty svijetu i vjerojatno nikada neće prestati biti u trendu
  • Isprobala sam dvije od devet novih nijansi Avonovih crvenih mat ruževa koje nose i brojne domaće zvijezde
  • Cijena ovih ruževa je 28,90 kn i totalno su me oduševili

U moru beauty trendova koji se zapravo svake sezone mijenjaju, jedan trend ne jenjava - crveni ruž. Ruževi crvenih nijansi idealni su za svaku priliku, a mogu ga dobro isfurati i plavuše i brinete, ali ga je ovisno o podtonu kože bitno znati dobro izabrati. Upravo to me osvojilo kod novih Avon Red Perfectly Matte ruževa za usne koji dolaze u devet nijansi osmišljenih za svaku ženu i za svaki podton kože. Osim toga, za njima poludjele su brojne domaće zvijezde pa ti je jasno zašto sam požurila po svoj primjerak. Kako ne bih pogriješila pri odabiru idealne nijanse, posjetila sam Avonov Beauty Boutique i saznala odgovore na sva pitanja koja su me zanimala.

 | Autor: miss7 miss7

Avon Beauty Boutique idealna je beauty oaza i lounge za sve makeup fanove, ali i mjesto gdje možeš dobiti profesionalne beauty savjete stručnjakinja koje tamo rade. Tako sam ondje uz pomoć stručnjakinje odabrala dvije idealne nijanse Avon Red Perfectly Matte ruževa za usne - jednu za dnevni look na poslu i jednu za noćni look. Nisam pogriješila!

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Ako nisi znala, nijanse crvene protežu se od onih svjetlijih koje imaju narančasti ili ružičasti pigment, preko pravih "krvavih" crvenih pa sve do tamnih koje vuku na bordo boju ili čak i pomalo ljubičastu. I ne, ne odgovara svaka nijansa svakom tenu. U Avon Beauty Boutiqueu saznala sam da postoje tri vrste podtonova - hladni, topli i neutralni. Hladni podtonovi najčešće krase one svijetle puti, dok topli podtonovi unose prepoznatljivu toplinu zlatnu, maslinastu i tamniju put. Ako se ne pronalaziš u nijednom od ova dva podtona, velika je vjerojatnost da pripadaš onima s neutralnim podtonovima.

 | Autor: miss7 miss7

Spadaš li u hladni podton biraj ruževe koji imaju jednako hladne podtonove, pa čak i ljubičaste. Za neutralne podtonove potraga za savršenim ružem je potpuno slobodna jer možeš dobro isfurati više boja i ako se nalaziš u ovom podtonu prava si sretnica. Ako spadaš pod tople podtonove u biranju savršene nijanse ruža za usne posegni za onim raskošnim crvenim i narančastim tonovima, a nijanse s hladnim podtonovima ostavi po strani.

Obožavam ruževe, a kako sam u skupini crvenih podtonova, crvene nijanse moja su opsesija. Ovo su moja dva izbora. 

 | Autor: miss7 miss7

(lijeva fotka dnevni look - desna noćni look)

Za dnevni look izabrala sam ruž koji vuče na narančasto pa nije prenapadan za dnevno svijetlo. Ime koje nosi moj idealan odabir je Sunbaked Red. Nanijela sam ga na usne ujutro prije posla odmah u boutiqueu i imala ga do kraja radnog vremena. Poslije ručka, što je očekivano, popravila sam unutrašnjost donje usne, ali rubovi su ostali idealno iscrtani i puni.

 | Autor: miss7 miss7

Za noćni look izabrala sam jednu od onih "krvavih" crvenih, a ruž nosi ime Everyday Red. U njega sam se zaljubila na prvu, a kako je tamniji pigment teže se skida. Provela sam s njim večernji izlazak i nije se uopće maknuo. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Zbog filera sam gotovo ostala bez gornje usnice - vlogerica je ispričala svoje iskustvo Rubrika Život Život

U moru ruževa i razno raznih pakiranja, njihovo pakiranje ruža vrlo je jednostavno i praktično, a upravo ta jednostavnost me oduševila. Kockasta kutijica na kojoj je jednostavnim fontom ispisano RED u tri nijanse privlači poglede. 

 | Autor: miss7 miss7

I još nešto, u Avon Beauty Boutiqueu imaju čak i iznenađenje za tebe - kolo sreće. Zavrti ga i osvoji neki od cool lakova za nokte i budi spremna za tople dane koji dolaze. 

 | Autor: miss7 miss7

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7  

Photo: miss7

Komentari 0