Život

Zbog filera sam gotovo ostala bez gornje usnice - vlogerica je ispričala svoje iskustvo

  • Britanska vlogerica zbog injekcije filera umalo je izgubila gornju usnicu, a od posljedica je i gotovo oslijepila
  • Tkivo usnice svakim satom joj je sve više oticalo, a u salonu su je uvjeravali da je sve u redu
  • Obližnja klinika zatim ju je šokirala jer su tražili da dođe što prije - usnica joj se svaki čas mogla rasprsnuti!

Pune usne san su mnogima. Kad već majka priroda nije napravila ono što si priželjkujemo, rješenja se nude na svakom koraku. Od estetskih operacija do filera, mnoge su se glumice, pjevačice, influencerice, a i "obične" žene odlučile su se prikloniti popularanom trendu povećanja usnica. 

Jedna od njih je i Cassidy Valentine koja ih je odlučila ispuniti filerima. Međutim, ovoj je britanskoj vlogerici sve krenulo po zlu nakon što je na filere imala strašnu reakciju.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Cassidy Valentine

Zbog filera koje su joj u usnice ubrizgali u lokalnom salonu gotovo je izgubila svoju gornju usnicu. "Postajala je sve veća iz sata u sat, desna strana bila joj je ogromna", prisjetila se Cassidy. Kako bi saznala što se dogodilo nazvala je salon, no uvjerili su je kako je to oticanje sasvim normalno.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Cassidy Valentine

Međutim, nekontrolirano povećavanje se nastavilo pa se o svom stanju raspitala u obližnjoj klinici. Poslala im je i fotografiju svojih usnica, a oni su joj rekli da što prije dođe na pregled.

Možda vas zanima Kakav užas! Nakon ubrizgavanja filera na 'botoks partiju', usne su joj nenormalno oteknule, a i život joj je bio ugrožen Rubrika Život Život

Ispostavilo se da su se arterije u gornjoj usnici toliko začepile da joj je tkivo na tom dijelu gotovo odumrlo.

Medicinski su joj djelatnici ubrizgali tvar zbog koje je krv arterijama ponovo mogla teči. "Već za nekoliko sati moje usnice ne bi bilo, rasprsnula bi se", rekla je.

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

Cijelu je situaciju Cassidy snimala za svoj YouTube kanal koji broji 280 tisuća pratitelja. "Željela sam osvijestiti ljude da opasnost od filera doista postoji. Drago mi je da mi se to dogodilo kako bih mogla svoju platformu iskoristiti i upozoriti druge", objasnila je vlogerica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Please tag your friends and whoever else that may get fillers done or is thinking of it! Hi guys, so I wanted to make this video to make people aware of the real dangers of lip fillers. I almost lost my top lip and my eyesight. In this video I show you the ins and outs of the procedure and how I got it fixed. I was told by the clinic who botched me that this was normal and to just take antihistamines which are allergy tablets. If I hadn't followed my gut instinct, I would be without a top lip and more than likely blind. This is what @FlawlessCosmetic done to me and several others (However most were gagged by contract). Luckily @consultant_clinic noticed that my artery looked occluded and saved me. #lipfillers #botched #flawlesscosmetics #explorepage #lipinjections #lipinjection #makeup #bauty #hudabeauty #mua #aesthetics

A post shared by Cassidy Valentine (@cassidyvalentine) on


"Označite svoje prijatelje i sve tko bi mogao ići na povećavanje usana filerima! Željela sam napraviti ovaj video kako bi ljudi postali svijesni stvarnih opasnosti od filera. Skoro sam izgubila svoju gornju usnicu i svoj vid. U ovom videu pokazat ću vam kako izgleda procedura i kako sam to sve popravila. U klinici u kojoj su mi stavljali filere rekli su da je sve normalno i da samo popijem antihistamine, tablete protiv alergije. Da nisam slijedila svoj instinkt, sada bih bila bez gornje usnice i vrlo vjerojatno slijepa. To nisu učinili samo meni, i drugima se dogodilo, ali njih su vezali ugovorom", napisala je Cassidy ispod objavljenog videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassidy Valentine (@cassidyvalentine) on

Vlogerica je već ranije na kanalu progovorila i o svojim mentalnim problemima  i borbom s alopecijom, odnosno gubitkom kose, zbog čega se i odlučila na povećanje usnica.

Možda vas zanima Želiš punije usne? Lako ćeš ih postići pomoću ovih make-up trikova Rubrika Beauty Beauty

"Mentalno sam bila u lošem stanju i posvuda sam na Instagramu viđala te prekrasne cure i željela sam izgledati poput njih. Prije toga sam bila sasvim u redu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassidy Valentine (@cassidyvalentine) on

Iako Cassidy na svom kanalu djeluje sretno i zadovoljno, u stvarnosti nije sve tako. "Ovo mi se doista dogodilo i danima nakon toga sam plakala. Napravila sam nešto jako glupo i naučila na svojoj pogrešci", zaključila je. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Ova vlogerica nije jedina, a vjerojatno niti posljednja kojoj se to u ovom rastućem trendu dogodilo. Upravo je zbog toga druge upozorila na posljedice koju mogu nastati i opasnosti koje se skrivaju iza želje o savršenoj ljepoti.

Photo: Miss7/Instagram/Facebook
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    glupača