Život

Kakav užas! Nakon ubrizgavanja filera na 'botoks partiju', usne su joj nenormalno oteknule, a i život joj je bio ugrožen

  • Engleskinja Rachael Knappier je prilikom 'Botox i filer partija' zadobila ozlijede opasne po život
  • Kozmetičarka na tulumu joj je obećala da će joj ukloniti njezinu najveću nesigurnost, ožiljak na usnici koji ima još iz tinejdžerskih dana
  • U noći nakon tuluma Rachel se probudila u bolovima i s otečenim usnama - četiri puta većima od prirodne veličine

Rachael Knappier, 29-godišnjakinja iz Leicestershirea, je prisustvovala 'botoks partyju' gdje joj je kozmetičarka obećala popraviti njezinu najveću nesigurnost, mali ožiljak na gornjoj usni, za 'samo' 220 funti (oko 1900 kuna). Iste se noći probudila u nesnosnim bolovima i pojurila na hitnu gdje joj se, kaže, medicinsko osoblje doslovno smijalo u lice kada su vidjeli njezine nakaradno velike usnice. "Pritisak i žareći bol u mojim usnama bio je nepodnošljiv", rekla je za emisiju 'This Morning'.

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

No, nikako to nije bila situacija za smijeh s obzirom da joj je kozmetičarka probila arteriju što je izazvalo oticanje i Rachael ne samo da je umalo izgubila usnicu, nego i život.

 | Autor: Facebook/@Rach Knappier Facebook/@Rach Knappier Rachael se već prije toga događaja podvrgnula ubrizgavanju filera i dala si je injektirati malu dozu u gornju usnu kako bi ispunila ožiljak koji je dobila kao tinejdžerica udarivši glavom u vrata. No, kaže kako na tom tulumu nije imala nikakvu namjeru poduzimati bilo kakve kozmetičke tretmane sve dok joj kozmetičarka nije ukazala na taj nesretni ožiljak i obećala da će joj ga ukloniti. Njezino uvjeravanje, u kombinaciji s velikom količinom alkohola u krvi, rezultiralo je Rachelinim pristankom:
"Rekla mi je da će to srediti. Rekla mi je već 'popravila' mnoge djevojke prije mene. Netko vam kaže da će popraviti vašu najveću nesigurnost i zapravo ne želiš postaviti puno pitanja".  

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook/@Rach Knappier Facebook/@Rach Knappier

Kada ju je u noći probudio užasan bol, bila je uvjerena da se radi o alergijskoj reakciji, ali u bolnici joj je liječnik rekao da joj je kozmetičarka zapravo ubrizgala filer u arteriju. Nespretno izvedeni kozmetički tretmani poput ovoga, kažu liječnici, mogu biti fatalni jer blokiranje krvne žile može uništiti stanice, što može rezultirati gubitkom nosa, usana, pa čak i dijela lica. Tri dana kasnije, liječnici su joj, prepričava Rachel, uz nepodnošljive bolove ubrizgali sredstvo za rastvaranje filera, a tri mjeseca kasnije njezine su se usne počele vraćati u normalu. 

 | Autor: Facebook/@Rach Knappier Facebook/@Rach Knappier

Rachel danas upozorava ljude da pripaze kome se daju u ruke kad je riječ o ovakvim zahvatima - neka to uvijek budu profesionalci, a neki slučajni namjernici koje upoznate na tulumu. 

Photo: Facebook/@Rach Knappier

Komentari 0