Moda

Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

  • Svakodnevno se pitamo što odjenuti na posao, a da ne upadnemo u modnu dosadu
  • Priredili smo tri kombinacije u kojima sigurno nećeš pronaći nezapaženo
  • Suprotno predrasudama, na posao možeš odjenuti žarke boje ili trendi uzorke

Što odjenuti na posao, a da se ne utopiš u modnoj dosadi? Ispoštovati osnovna pravila bontona, a ipak zablistati i istaknuti se u masi? Pitanje s kojim vrlo često počinju naši dani i koje nas muči svaki tjedan (barem pet dana)!
Kako bismo sebi i tebi dali pokoju ideju i olakšali barem tri radna dana, priredili smo tri kombinacije u kojima definitivno nećeš proći nezapaženo.

1. S crvenom ne možeš promašiti

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Košulja: Zara (179,90 kn); Naušnice: Stradivarius (69,90 kn); Zara (199,90 kn); Torbica: Bershka (139,90 kn); Cipele: Borovo (379 kn); Ruž: Lancome (239 kn)

Ako moramo izabrati jednu boju koja definitivno automatski popravlja samopouzdanje, vraća energiju i popravlja dan - to je crvena. Malo crvene u tvojim poslovnim kombinacijama unijet će dodatnu dozu živosti. Šanse da ćeš na posao doći u crvenoj mini suknji su malene, ali zašto ne odabrati crvenu košulju ili, još bolje, upečatljive,  a opet elegantne crvene balerinke umjesto crnih salonki? Wow efekt je zagarantiran. 

2. Zašto ne, igraj se bojama

 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Košulja: Stradivarius (139,90 kn); Hlače: Zara (149,90 kn); Torba: Stradivarius (119,90 kn); Cipele: Borovo (349 kn); Naočale: Optika Anda (oko 800 kn); Planer: Stradivarius (119,90 kn)

Ovo proljeće cijelo je u znaku živih boja i, da, možeš ih nositi i na posao. Odijela u boji nikada nisu bila popularnija. Slobodno odaberi ono u svojoj omiljenoj boji i mudro ga kombiniraj. Kad je riječ o cipelama, s obzirom na to da većina ljudi radi barem 8 sati dnevno, odaberi udoban kožni model koji te neće žuljati i od kojeg te definitivno neće zaboljeti noge. I, ne, ne brini. Hlače od odijela u 21. stoljeću ne nose sa samo na salonke! Savršeno se slažu s tenisicama, mokasinkama, sandalama ili balerinkama. 

3. Uzorci

 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Haljina: Zara (229,90 kn); Sako: Stradivarius (199,90 kn); Zara (199,90 kn); Ruž: Clinique (235 kn); Cipele: Borovo (349 kn)

Točkasti, karirani i životinjski uzorak posljednji su krik mode koji je veoma lako inkorporirati u poslovne kombinacije. Ako si romantičarka, isfuraj zaigranu, točkastu midi haljinu i oplemeni je sakoom. S njom će se definitivno slagati balerinke s otvorenom petom koje su također trenutačno jako poželjne. Cijelu stvar začini jednako romantičnom torbom i nema dvojbe da ćeš se modno istaknuti i prikladno iznijeti brojne aktualne trendove. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7  

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0