Stars

Nakon "Braka na prvu" uslijedio stvarni život - Sanela i Edin prekinuli zaruke!

  • Završilo je emitiranje showa Brak na prvu
  • Nakon završetka snimanja kandidati su se našli u stvarnom životu, a poseban fokus bio je na Saneli i Edinu te njihovi zarukama
  • U ekskluzivnom intervjuu za RTL Edin je otkrio kako više nisu zaručeni, ali i što misli o cjelokupnom iskustvu

Završilo je emitiranje showa Brak na prvu. Iako je snimanje završilo još i ranije, nakon čega su se parovi našli u stvarnom životu, daleko od kamera, ponovno su se okupili i to s ekspertima, sve kako bi gledatelji saznali tko je u braku ostao i doživio pravu ljubav, a tko se razdvojio.

U avanturu života prošle godine upustilo se 14 samaca koji su se vjenčali s nepoznatim osobama. Nakon medenog mjeseca, a zatim i zajedničkog života trebalo je donijeti odluku koja će im život - u potpunosti promijeniti, kako piše RTL. Snimanje je završilo još prošle godine, a nakon toga uslijedio je njihov život daleko od kamera.

„Odlučno ste rekli 'da' potpunom neznancu i krenuli u ne baš tako laku, ali lijepu avanturu zvanu brak“, započela je ekspertica Iva Stasiow. „Bilo je tu drame, suza, plača, no bilo je i ljubavi", dodala je Sanela Kovačević Nelly.

Možda vas zanima Mislav zaprosio Andreu iz Braka na prvu! "Hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?" Rubrika Life&style Life&style

Edin se tako razočarao jer je Erna željela samo prijateljstvo, iskrice od početka nisu bile između Ivone i Kristijana kao ni Bernarda i Gordane, nije uspijevalo ni Kristini i Tomislavu jer ona je tražila ljubav, a on zabavu, a Sanela i Jasmin dali su si drugu šansu. "Tri su stvari ključne za održivost u braku - nije teško zapaliti vatru - teško ju je zadržati! Zapamtite, najvažnije je povjerenje, iz povjerenja gradimo poštovanje, a najvažniji sastojak je predanost. Nemojte zaboraviti da smo s nekim ne samo u dobru nego i zlu“, rekao je jedan od eksperta, Boris Blažinić.

Možda vas zanima Sanelu i Edina optužili da su preljubnici, a ona im je odgovorila zajedničkom fotkom na Instagramu Rubrika Stars Stars

Ipak, među nekim parovima pojavili su se stvarni osjećaji, Ana i Marinko, ali i Andrea i Mislav, jako su brzo kliknuli. Osim toga, kroz show su nastupile i promjene jer su tri para napustila show prije kraja. Otišli su Kristina i Tomislav, Erna i Edin te Sanela i Jasmin. No, neki od njih vratili su se s novim parom - Sanela i Edin vratili su se zajedno. „Iskreno bismo voljeli i dalje ostati u ovom eksperimentu, ali kao nas dvoje“, objasnili su, a uslijedile su i njihove zaruke.

Možda vas zanima Edin htio zaprositi Sanelu na romantičnoj večeri, ali se predomislio kad je vidio što je ona napravila Rubrika Stars Stars

Nakon završetka showa javnost se pitala što se dogodilo sljedeće, a ekskluzivan intervju donosi RTL. Edin je tako otkrio da mu se od početka sviđala Sanela, a ne Erna s kojom se prvotno vjenčao, a odlučio je ostati kako bi vidio u kojem se smjeru kreće veza njega i Sanele. Shvatili su da su zaljubljeni, a Edin ju je ubrzo zaprosio. Ona je pristala, a zatim je povratkom u stvarnost uslijedio njihov prekid.

Nakon završetka snimanja showa, Sanela i Edin nastavili su se viđati. Sanela je došla kod njega na dva tjedna i Edin je otkrio da je bilo baš kako su i zamišljali. Krajem prvog mjeseca ove godine ponovno je došla k njemu u Bihać i ostala do proljeća, što bi značilo da su, uključujući i objavu u showu, u vezi bili oko pola godine.

Možda vas zanima Dramatična večer u "Braku na prvu": Sanela u suzama izjurila sa snimanja Rubrika Life&style Life&style

Međutim, danas njih dvoje nisu zajedno. "Nije mi žao, stvarno sam se potrudio maksimalno i više nego što je trebalo u tako kratkom periodu i bio tolerantan što se i vidjelo u emisiji, a i poslije, ali kad nešto ne ide - onda ne ide, bolje okončati na vrijeme nego se zavlačiti i biti nesretan", rekao je u spomenutom intervjuu. Ostali su u dobrim odnosima, a donedavno su se znali i čuti.

Iako se nisu svađali, između njih stvari samo nisu funkcionirale i razišli su se jer je tada to bilo najbolje rješenje - za njega, ta je priča zauvijek završena. "Nikad se ne vraćam natrag ni po koju cijenu, posebno nakon svega što sam prošao. Jednostavno smatram da zaslužujem više, a to od nje nisam dobio", priznao je.

Možda vas zanima Sanela i Edin iz "Braka na prvu" na korak do zaruka: "Edinu i meni nitko neće pokvariti našu ljubav" Rubrika Life&style Life&style

Rekao je i da mu je cijeli show bilo pozitivno iskustvo i da se nije želio obazirati na komentare drugih, za razliku od Sanele i da se ni nadalje ne kani osvrtati na svaki ružni komentar. 

Na kraju je dodao i da teško nakog svega i dalje vjeruje u ljubav i misli da nema sreće u tome.

Photo: RTL

Komentari 0