Stars

Edin htio zaprositi Sanelu na romantičnoj večeri, ali se predomislio kad je vidio što je ona napravila

  • U posljednjoj epizodi Braka na prvu Edin je odlučio zaprositi Sanelu, ali se ipak predomislio
  • Za to je zaslužna sama Sanela koja je cijelu večeru bila neraspoložena, a kasnije počela plakati
  • Strah ju je osjećaja prema Edinu, a progone je komentari ostalih sudionika showa

Posljedna epizoda showa Brak na prvu bila je ispunjena emocijama i neočekivanim trenucima. Edin je tako odlučio zaprositi Sanelu pa je na romantičnu večeru ponio i prsten.

Ipak, u posljednji se trenutak predomislio i to zbog Sanelinog ponašanja. Cijelu je večer bila neraspoložena, a pokušala se opravdati kako je to zbog svih kritika koje su im uputili ostali kandidati.

Objasnila mu je da je velika emotivka i počela je plakati. Rekla mu je i da u show nije došla raditi show. "Došla sam se prezentirati kao normalna osoba, a ne neka luđakinja ili preljubnica", rekla je. Također je priznala da ju je strah osjećaja koje ima prema Edinu.

Možda vas zanima Sanelu i Edina optužili da su preljubnici, a ona im je odgovorila zajedničkom fotkom na Instagramu Rubrika Stars Stars

"Znam da je osoba koja me voli, poštuje i cijeni, koja je tu za mene i koja će napraviti apsolutno sve za mene. To je jedan predivan osjećaj i koliko god da je predivan, ujedno je i zastrašujući jer to nikad u životu nisam imala", izjavila je Sanela. Prisjetila se i komentara Jasmina i Erne koji su se pitali kako je Edin mogao ostaviti mlađu djevojku radi nje starije. "S 38 godina izgledam puno bolje nego neke cure s dvadeset", zaključila je.

Jasmina je pak nazvala pogrdnim imenima i prisjetila se kako se osjećala kao njegova sluškinja. Shvatila je da bi najradije ipak otišla kući, ali joj je bilo žao zbog toga što je učinila Edinu. "Žao mi je što sam njega povrijedila, nije zaslužio ovo večeras, sve sam mu upropastila", rekla je. Edin je pak razočarano priznao da nije tako zamišljao njihovu zajedničku večeru.

Možda vas zanima Erna u showu "Brak na prvu" napravila dramu zbog Sanele i Edina: "Je li toliki problem? Što vas je sram?" Rubrika Stars Stars

"Sve je pošlo niz vodu, pošle su njezine suze i to ne možeš kontrolirati. Ova večer definitivno nije trebala ovako završiti, ali ne možeš uvijek dobiti sve što si zamislio, možda je ovo znak da sam trebao usporiti", shvatio je Edin.

Lijepe riječi Sanela nije imala ni za Mislava koji je pak s Andreom otišao na večeru proslaviti mjesec dana braka. "Morao sam čekati 41 godinu da mi se ovo dogodi i nije mi žao što sam čekao. Želim nadoknaditi onu svadbu od pet, šest ljudi koju smo imali i to nekad brzo", rekao je Mislav. 

"On je baš moja osoba. Mislavove godine što je čekao nisu puno jer ovako nešto netko nikad ne doživi. Mislim da trebamo biti vrlo sretni i zahvalni što nam se ovo dogodilo", dodala je Andrea i priznala da ih uskoro doista čeka još jedno vjenčanje.

 

Photo: RTL

Komentari 0