Stars

Erna u showu "Brak na prvu" napravila dramu zbog Sanele i Edina: "Je li toliki problem? Što vas je sram?"

  • Erna je još jednom pokazala svoju želju da bude "showman", kako ju je nazvao njezin partner iz showa Edin
  • U novoj epizodi "Braka na prvu" pred svima je ustala i prozvala Sanelu i Edina
  • Oba para napustila su show, no Erna ljubav svog partnera nije prihvatila dobro kao što je to učinio Jasmin rekavši da "želi da Sanela bude sretna"

U sinoćnjoj epizodi "Braka na prvu" nije nedostajalo neizvjesnosti, no ni drame. Sanela i Jasmin sjeli su pred stručnjake, koje je zanimalo je li im se dogodila ljubav. Sanela je rekla: "Dogodila se, ali ne s Jasminom", no i dalje je ostala samozatajna i nije željela ništa detaljnije reći.

Možda vas zanima Je li istina ili samo navlakuša? Imamo li u "Braku na prvu" i prvu trudnoću? Rubrika Stars Stars

Jasmin je tvrdio kako nije povrijeđen jer se nisu emotivno povezali te da želi da Sanela bude sretna. Ostali parovi bili su šokirani i iznenađeni, no jedan od parova znao je zašto su rekli da napuštaju show. Nakon što je Sanela otkrila kako je zaljubljena u drugog muškarca i ona i Jasmin su odlučili napustiti eksperiment, na red su došli Erna i Edin.

 | Autor: RTL RTL Kandidati showa "Brak na prvu"

Nakon što je Erna priznala kako je povrijeđena te da je to što je Edin napravio izdaja te je naglo ustala i pozvala Edinovu "ljubavnicu" na svoje mjesto. "Kad sam se vratila na svoje mjesto, Edin je i dalje želio to zadržati za sebe. Je li toliki problem? Što vas je sram? Ja bi se borila za svoju ljubav", rekla je Erna.

Možeš li vjerovati da je ona baka? Valentina iz "Braka na prvu" na plaži je pokazala zavidnu liniju

 | Autor: RTL RTL Erna je još jednom pokazala svoju želju da bude "showman" kako ju je nazvao njezin partner iz showa Edin

Zatim je pred svima rekla: "Ustala sam jer je ta djevojka prisutna ovdje. Sanela, hoćeš li se pridružiti svom partneru?" Erna je ispričala kako se osjeća izdano jer je Edina još prije nekoliko dana pitala zašto je promijenio raspoloženje, a on nije želio priznati da se zaljubio u Sanelu, već joj je to rekao tik prije odluke da odlazi. Njezino dramatiziranje zasmetalo je Saneli. 

Natjecatelj Supertalenta Filip Ratković dobio je obećanje od Janka Popovića Volarića da će ako se ponovno prijavi od njega dobiti zlatni gumb Možda vas zanima Nastup Filipa Ratkovića na Supertalentu je najgledaniji video u Hrvatskoj: Tip se totalno sprda, a žiri ga mrzi Rubrika Stars Stars

 | Autor: RTL RTL Kandidati showa "Brak na prvu"

"Ti njeni suvišni komentari gdje želi ispasti patnica... Pokazala si svima da ti nije stalo do Edina i do njegovih osjećaja, i cijelo vrijeme si pljuvala po njemu", rekla je Sanela."Edin cijelo vrijeme pokušava ostaviti dojam savršenog dečka, muškarca. Osoba koja je dobra, pokazuje puno razumijevanja, a nije do kraja iskren..." komentirao je Boris."Sebe je stavila na pijedestal, a njega je tretirala kao nekog roba, konjušara, koji mora trčati oko nje. Uzimala ga je zdravo za gotovo, a kada je Edin odabrao drugi put, nju je to šokiralo", zaključila je Andrea.

Photo: RTL

Komentari 0