Stars

Sanelu i Edina optužili da su preljubnici, a ona im je odgovorila zajedničkom fotkom na Instagramu

  • Show koji je gledatelje prikovao za male ekrane, Brak na prvu, bliži se svom kraju
  • U posljednoj epizodi prašinu je podigao novopečeni par, Sanela i Edin
  • Tijekom večera atmosfera je bila napeta, a neki sudionici optživali su ih i za preljub dok je Sanela još bila s Jasminom

Uskoro će završiti još jedna sezona reality serije Brak na prvu, a sve su oči uprte u novi par, Sanelu i Edina. Iako su dosad tri para od braka odustala, oni se, izgleda, jako dobro slažu. Jer, prisjetimo se, 39-godišnja Sanela nije bila tako sretna dok je bila u eksperimentalnom braku s Jasminom.

Kandidati su tako jučer imali zajedničku večeru, a golupčiće je zanimalo kako će svi reagirati kad ih vide zajedno. Svoju sreću i zadovoljstvo ne skrivaju, a Edin je priznao koliko mu odgovara Sanelino društvo i njezina opuštenost. "Još nijednom nisam vidio da je bila nervozna", rekao je. Ipak, ne skriva nesigurnost kad je riječ o nastavku života van showa.

Drugi pak par, Kristijan i Ivona, prije večere bili su na iglama. Fokusirali su se na svoj izgled pa je tako Ivona zbog Kristijanove nezainteresiranosti bila vidno iznervirana. "Da ja nisam uzela stvari u svoje ruke, on sigurno ne bi sam. Niti brine o bradi, niti o frizuri", zaključila je.

Možda vas zanima Erna u showu "Brak na prvu" napravila dramu zbog Sanele i Edina: "Je li toliki problem? Što vas je sram?" Rubrika Stars Stars

Kristijan je pak bio manje otvoren i zaintrigirao javnost svojom izjavom. "Sretan sam što sam doživio novo iskustvo, ali nesretan sam jer sam iznevjerio samog sebe", rekao je. No, kad je stiglo vrijeme večere komentirali su dolazak Sanele i Edina zaključivši da je baš super što su zajedno. Barem pred njima, u javnosti.

Naime, Sanela je primijetila kako je Goga okrenula očima kad ih je ugledala pa se čini da njihova sreća zapravo i nije baš svima najbolje sjela. "Sanela je pod utjecajem muškaraca i uopće nema svoje ja", rekla je Goga. Zamjerila joj je što joj Sanela ništa nije rekla o novim osjećajima, a ona je pak odvratila da je morala šutjeti.

Možda vas zanima Je li istina ili samo navlakuša? Imamo li u "Braku na prvu" i prvu trudnoću? Rubrika Stars Stars

Atmosfera tijekom večere nije se činila ugodnom, a u fokusu su i dalje bili Sanela i Edin. Dok je Ivona uvjerena da su zaljubljeni, Mislav je zaključio drugačije. "Nitko nije kakav je u stvarnosti, apsolutno nitko, svi glumataju. Baš je dobra prevara to bila, cijeli stol ste izvarali, strašno", poručio im je.

Ipak, Sanela i Edin su odlučili ne obazirati se na provokacije. Iako su ih optuživali za preljub, dok je Sanela još bila s Jasminom, oni su to odbacivali. Zaključili su da su u emisiju došli po ljubav i da ih ništa u tome neće spriječiti. Štoviše, Sanela je sa svog Instagrama obrisala sve fotografije s "bivšim suprugom" i ostavila samo onu s Edinom te još nekoliko romantičnih. Odnosi li se to na njega?

"Ne optužujem nikoga ako je to ljubav, neka se vole, hvala Bogu, ali smrdi mi to", zaključio je Mislav vjerojatno zato što je prijatelj s Jasminom. Također ih krivi što nisu pričekali da show završi i da nakon njega, vani, započnu svoju vezu. "Sramotno je da su to tako napravili", odlučio je. Zaključio je da su oboje lagali, jer kad se Sanela naizgled opravdavala da nije prevarila Jasmina, a Edin je nije branio. 

 

 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0