Life&style

Dramatična večer u "Braku na prvu": Sanela u suzama izjurila sa snimanja

  • Večer u showu "Brak na prvu" prošla je najdramatičnije do sada, a kandidati nisu ostali dužni jedni drugima
  • Sve se zahuktalo oko odnosa Edina i Sanele, koja se osjećala kao da su se svi urotili protiv nje
  • Sanela je dramatično u suzama napustila snimanje, a Edin je otrčao za njom

Tijekom burne večeri showu "Brak na prvu" kandidati se međusobno nisu štedjeli te su svi bez dlake na jeziku komentirali odnos Sanele i Edina, a međusobne prozivke rezultirale su suzama i neviđenom dramom. Sanela je već prošli tjedan krenula ravnati račune s ostalim sudionicima eksperimenta, a jučer je pred ekspertima odlučila reći sve što joj smeta pa je tako prozvala "pojedince", a najviše su joj zasmetali Mislavovi komentari.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Sanelu i Edina optužili da su preljubnici, a ona im je odgovorila zajedničkom fotkom na Instagramu Rubrika Stars Stars

"Drvljem i kamenjem po meni, ne znam što sam tim ljudima napravila, ne trebaju mi takvi ljudi u životu", rekla je Sanela pa priznala što ju zapravo muči: "Najviše me smeta to što me je Mislav uzeo na zub." Sanela je u Mislavu vidjela glavnog krivca zbog kojeg je propala njezina i Edinova romantična večera na kojoj ju je trebao zaprositi pa je odlučila da više neće šutjeti te da će svima sve reći u lice. Neki od kandidata osjećali su se uvrijeđenima njezinim riječima. Mislav se tijekom razgovora s ekspertima trudio kontrolirati svoje riječi, a Bernard je prvom prilikom prozvao Sanelu: "Kad si zaljubljen, onda ti ne smetaju komentari drugih, nego se koncentriraš na svog partnera i boli te briga što drugi misle."

 | Autor: RTL RTL

Edin htio zaprositi Sanelu na romantičnoj večeri, ali se predomislio kad je vidio što je ona napravila

Također, Gordana se pronašla prozvanom od Sanele pa ju je napala da je izdala njezino povjerenje. Sanelu je neugodno iznenadio Bernardov napad i Gogine riječi, a na setu je potom nastala lavina komentara koja je dodatno uzrujala Sanelu pa je u suzama izjurila sa snimanja, a Edin je odmah pošao za njom. "Sad me svi napadaju i ispala sam smeće i žrtva, da sam neiskrena… Pokušavala sam se isključiti i ne čuti to, ali jednostavno ne mogu kad sam čula da me prozivaju. Morala sam se u tom trenutku ustati i pobjeći i isplakati se jer ne želim plakati pred njima", rekla je Sanela.

 | Autor: RTL RTL

Edin je potom rekao: "Trebala je biti spremna da će s druge strane biti rafalna paljba obrane. Za ovo treba imati hrabrosti, pogotovo jednoj ženi kao što je Sanela, a oni to nikad ne bi napravili koliko god pričali da su otvoreni i iskreni i da će sve reći u lice – nije točno!", ljutito je izjavio Edin kojem je žao što je cijela večer tako završila.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Sanela i Edin iz "Braka na prvu" na korak do zaruka: "Edinu i meni nitko neće pokvariti našu ljubav" Rubrika Life&style Life&style

Nakon razgovora sa spisateljicom i stručnjakinjom za muško-ženske osobe Sanelom Kovačević Nelly i njezinih savjeta par se smirio te je ponovno izašao pred ostale sudionike i eksperte. Turbulentna večer bližila se kraju, a eksperti su dovršili razgovor s Gordanom i Bernardom te Anom i Marinkom kojima će teško pasti razdvojenost prije konačne odluke jer su se parovi naviknuli na zajednička druženja i razvili lijepa prijateljstva, a neki i ljubavne veze. Eksperiment sad ulazi u novu fazu – parovi trebaju provesti nekoliko dana razdvojeni kako bi donijeli konačnu odluku o tome ostaju li zajedno nakon showa ili svatko nastavlja svojim putem.

 | Autor: RTL RTL

Photo: RTL

Komentari 0