Life&style

Sanela i Edin iz "Braka na prvu" na korak do zaruka: "Edinu i meni nitko neće pokvariti našu ljubav"

  • Još nas malo dijeli od samoga finala showa Brak na prvu
  • U posljednjoj epizodi kandidati su se susreli sa stručnjacima koji su komentirali odnos Sanele i Edina
  • Čini se da će neki eksperimenti uspjeti jer čak dva para ozbiljno razmišljaju o daljnjem braku

Približava se kraj showa Brak na prvu, što znači da će u posljednjoj ceremoniji parovi donijeti konačne odluke o smjeru njihovih veza. Te nas posljednje epizode očekuju uskoro, a u posljednoj smo mogli vidjeti susret kanididata i stručnjaka.

Ljubavne iskre, ali i tračevi i prepirke su iskakali, ali dva se para čine ozbiljnima kada je riječ o njihovim brakovima u budućnosti. Prije same ceremonije koja tek slijedi, druženje je bilo odvojeno, pa su se ženska i muška ekipa mogli družiti nasamo.

Budući da su svi pričali o svojim doživljajima, Sanela je djevojkama rekla kako je završila romantična večera na kojoj je bila s Edinom. "Edinu i meni nitko neće pokvariti našu ljubav, sreću i budućnost. Stvarno smo se zaljubili i stvarno se volimo i da me jučer htio zaprositi, ja bih pristala“, odlučno je rekla.

Možda vas zanima Edin htio zaprositi Sanelu na romantičnoj večeri, ali se predomislio kad je vidio što je ona napravila Rubrika Stars Stars

Goga je na to komentirala kako su se oboje usrećili. "Smatram da su se spasili i Edin i Sanela - on je našao ženu, a ona krov nad glavom“, izjavila je. Ipak, Ana je stala u Sanelinu obranu rekavši joj da ostane sretna što je pronašla ljubav i neka Mislava ne doživljava tako ozbiljno, na što je Andrea rekla da joj njezin suprug ne priča iza leđa.

Možda vas zanima Sanelu i Edina optužili da su preljubnici, a ona im je odgovorila zajedničkom fotkom na Instagramu Rubrika Stars Stars

Uzavrela situacija između Goge, Sanele i Ane završila je Sanelinim suzama. "Krivo mi je samo zato što ne želim da se oni hrane mojim suzama“, rekla je, na što ju je Ivona zagrlila, a Goga shvatila da je Sanela tek sad pokazala svoje lice. Kad se muška i ženska ekipa spojila i Sanela sve ispričala Edinu, on je bio oduševljen kad je saznao da bi se pristala udati za njega. "Da sam imao prsten u tom momentu, zaprosio bih je nasred ceremonije“, rekao je Edin.

Sljedeći je njihov susret bio sa stručnjacima, od kojih jedan nije bio uvjeren da im je svaki dan bilo savršeno, kako je to opisao Edin. Sanela se na to prisjećala negativnih komentara sudionika i situacije s Mislavom. Dok se Edin pravdao da u tome ne želi sudjelovati, stručnjaci su zaključili da Sanela neće nikad doznati što mu smeta jer on pak ne pokazuje svoje emocije.

Photo: RTL

Komentari 0