Life&style

Mislav zaprosio Andreu iz Braka na prvu! "Hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?"

  • Mislav i Andrea, par iz druge sezone Braka na prvu kliknuli su na prvu te od samih početaka emitiranja pokazuju jasne simpatije jedan prema drugome
  • Iako su mnogi parovi prolazili kroz krize i prave drame, ovaj par je uspješno gradio svoj odnos te su svakom epizodom bili sve bliži
  • U posljednjoj epizodi, Mislav je zaprosio Andreu i pitao ju: Hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?

U jučerašnjoj epizodi Braka na prvu dogodila se prava prosidba - prva takva u dvije sezone ove emisije. Sportski trener Mislav Pajdaković (41) i pravnica Andrea Golubić (39) odabrani su kao par od strane stručnjaka, te od prve spizode jasno pokazuju simpatije jedno prema drugome. Mislav je u više navrata rekao kako su mu odabrali pravu ženu i često ističe kako je njome oduševljen. 

Možda vas zanima Je li istina ili samo navlakuša? Imamo li u "Braku na prvu" i prvu trudnoću? Rubrika Stars Stars

Andrea je prije početka realitija rekla kako bi voljela zasnovati obitelj i imati djecu te upoznati ostvarenog i uspješnog partnera te dodala kako ima osjećaj da se muškarci boje njenog uspjeha i ambicija. Andrea je neko vrijeme radila u Pragu kao ravnateljica muzeja, a iza sebe ima 12-godišnju vezu, dok je Mislav rekao kako je prije nje samo jednom bio zaljubljen. 

Čini se kako su u ovome odnosu oboje našli ono što su htjeli, a Andrea je brzo priznala kako se zaljubila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brak na prvu (@brak_na_prvu)

Mislav je na početku epizode izjavio: "Jako sam siguran u svoje osjećaje, iz dana u dan sam sve sigurniji. Apsolutno nisam ništa očekivao od ovog eksperimenta, ušao sam bez ikakvih očekivanja i iz nekakve znatiželje i zafrkancije da vidim što se može dogoditi. I eto, dogodila se ljubav", nakon čega je otišao u zlatarnu i kupio zaručnički prsten za Andreu.

Neobična prosidba osvojila je internet: Zaprosio je mladenku s 5 različitih zaručničkih prstena!

Netko možda misli da je prebrzo ovo što radimo, ali mislim da nije jer osjećam to i apsolutno sam miran i mislim da je to dobar korak", zaključio je Mislav.

Andrea se odmah složila, kazavši: Život te iznenadi i kad najmanje očekuješ, iznimna mi je čast da sam kroz ovu nezaboravnu priču mogla kročiti baš s tobom i jedino s tobom. Naše oči su se susrele, a srca prepoznala kroz neke druge svjetove i trenutno povezala. Ništa ne bih promijenila i sve bih još jednom ponovila. Da, ti si taj, ti si moja osoba! Molim te, nastavi me nasmijavati čitav život i plesati sa mnom ne obazirući se na ritam, volim te jer je tebe voljeti tako lako", rekla je Andrea.

Nakon toga, Mislav je i službeno zaprosio Andreu u emisiji koja ih je spojila na prvu: "Svaki dan proveden s tobom mi je samo pomogao da zaključim da si ti, Andrea, osoba s kojom želim biti sad i zauvijek! Andrea, hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?" upitao ju je, a ona j rekla - da!

"Ovo mi je najljepši dan u životu", zaključio je Mislav. 

 

Photo: None

Komentari 0