Stars 28. kolovoza 2019.

Danas je ova slatka curica jedna od najpopularnijih Hrvatica. Možeš li pogoditi o kome se radi?

Instagram/Zara.
  • Već po osmijehu i plavkastoj kosi možeš pretpostaviti o kome se radi...
  • Skoro svaki rođendan ova popularna Hrvatica obilježi jednom veselom fotografijom iz djetinjstva
  • Svi se rado prisjećamo takvih fotografija pa uz smijeh, a ponekad i nostalgiju, poželimo vratiti to vrijeme

Brojne naše domaće zvijezde često se prisjete svog djetinjstva. Nerijetko tako objave fotografije iz mladih dana gdje bezbrižno uživaju sami ili u društvu članova obitelji. Takve fotografije vraćaju ih u dane kada su bili bezbrižni i sretni.

Možda vas zanima... Maja Šuput malom crnom haljinom i vrtoglavo visokim potpeticama 'zapalila' Zadar Rubrika Stars Stars

Pratitelji slavnih obožavaju vidjeti kako su njihovi idoli izgledali prije 20,30 i više godina. Neke je lakše,a neke teže prepoznati. A možeš li ti prepoznati tko je na fotografiji u nastavku?  

Možda vas zanima... Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Pjevačica Maja Šuput najviše se voli prisjetiti slika iz djetinjstva na svoj rođendan. Skoro svaki rođendan obilježi jednom  takvom fotografijom. Ispod jedne svoje vesele dječje fotografije napisala je "Osmijeh je uvijek bio i bit će tu, sve su ostalo samo brojke".

Možda vas zanima... Maja Šuput ponovno u akciji: Ovo što je sad najavila je doista - preslatko! Rubrika Stars Stars

Već po osmijehu i plavkastoj kosi moglo se pretpostaviti o kome se radi. Uvijek vesela i vrckasta baš kao i sada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jucer smo na posljednji pocinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteske bolesti konacno se rijesio bolnica, nepokretnosti, cjevcica... Rijesio se zla koja ga je prikovala za krevet i zivota kojeg nitko , bas bas nitko nikada nebi smio ni na dan dozivjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje 3 zelim izbrisati iz pamcenja jer je pretesko. Sada je konacno slobodan, konacno svoj. Ako stvarno postoji ( a trenutno sam u potpunom uvjerenju da postoji) drugi svijet onda je on sad vec u uredu i dogovara gaze i koncerte. Gore bi moglo postat jako veselo. Moga oca svi znaju kao managera koji je zario i palio sve do kobne 2003. On je obozavao svoj posao i svoj nacin zivota koji je bio akcija non stop. Bio je muskarac koji je svaki dan u kosulji , sakou, cistom kosom, parfemom koji se osjecao jos cijeli dan u ulazu kad bi on prosao... Bio je zafrkant i sarmer. Bio je najponosniji ( kao i svaki otac valjda) tata na svijetu a dan kad sam mu rekla da cu poceti pjevati mu je bio najsretniji dan u zivotu. Sve sto se u mojoj karijeri dogadjalo nakon njegove bolesti pratio je s najvecim veseljem. Zvao me 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan. Posljednje 3 godine vise me nije mogao ni zvati ni pricati . I ne bih o tom zlu koje ga je snaslo jer je bolno. Najveci heroj u ovoj prici je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, posljednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja ovo puno prije. On je imao tu srecu da ima nju , da mu olaksa da dostojanstveno zivi koliko god je to moguce u svojoj bolesti. Ja znam da cu dati sve od sebe i dalje da njega cinim sretnim a ako gore postoji telka vjerujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imas sta za nadoknadit. Mi te volimo najvise na svijetu i ta ljubav se ne raskida ni bolescu ni smrcu. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kceri i oca . Rekla bi ti mirno spavaj ali u tvom slucaju bi zvucalo kao kazna. Zato tata, uzivaj u svojoj slobodi , plesi, pjevaj i cuvaj nas. Volimo te ❤️❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja je dosta bila vezana uz svoga oca Borisa Šuputa. Prije godinu dana preminuo je od duge i teške bolesti, a pjevačica se od njega oprostila njihovim zajedničkim fotografijama iz mladih dana i dirljivom porukom.

Možda vas zanima... Maja Šuput uživa na Mykonosu, a druži se i sa slavnim kuharom za kojim je poludio svijet Rubrika Stars Stars

" Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu, a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan", napisala je Maja u jednom dijelu opisa.

Komentari 0