Stars

Maja Šuput otkrila zašto ju je prije koncerta zaustavila policija - razlog je baš sladak

  • Za Maju Šuput Tatrinov je ljeto ispunjeno brojnim koncertima pa je tako sinoć nastupala u Tkonu
  • Putem Instagrama je s obožavateljima podijelila simpatičnu anegdotu o tome kako ju je zaustavila policija
  • Pjevačica nije počinila nikakvo kazneno djelo već je zaustavljena radi fotografiranja

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov marljivo radi i održava nastupe diljem jadranske obale. Sinoć je nastupala u Tkonu na otoku Pašmanu, a s pratiocima na Instagramu je podijelila i simpatičnu zgodnu koja joj se dogodila neposredno prije koncerta. Naime, pjevačicu je na storiju otkrila kako ju je dok se vozila prema pozornici zaustavio policajac. No, razlog zbog kojeg je zaustavljena nije nedolično ponašanje ili kazna već policajčeva želja da se fotografira s pjevačicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajmooo Tkon 🎤🎤🎤

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Maja mu je želju objeručke ispunila te je nastao i zajednički selfi, a gostoljubiva ko i inače pozvala ga je da joj se kasnije pridruži na piću na Majsuhka kućici. Bezalkoholnom naravno! Sudeći prema fotografijama koncert je prštao dobrom energijom te su se svi okupljeni odlično zabavili.

 

Pjevačica je obožavateljima zahvalila na ludoj večeri i još luđem afteru na Majushka On The Road kućici. Spomenuta ružičasta kućica na kotačima je posljednja u nizu Majinih sjajnih poslovnih ideja. Ovu, kako je voli nazivati "najzabavniju, najslađu i jedinstvenu kućicu na kotačima, pjevačica je nedavno predstavila na svom Instagramu, a premijerno pojavljivanje dogodilo se  na festivalu Porcijunkulovo u Čakovcu.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0