Stars

Evo kako se Maja nosi s prepunim rasporedom i glasinama o trudnoći

  • Maja Šuput svojom nas energijom ne prestaje iznenađivati
  • Nakon kratkog odmora u Turskoj, pjevačica se vratila svojim radnim obavezama i brojnim koncertima diljem Hrvatske
  • Novo je poglavlje krenulo s nevremenom i otkazanim koncertom, no zgodna pjevačica ipak je spremno krenula u nove pobjede i pozirala u fantastičnom ljetnom outfitu

Maja Šuput i ovo je ljeto prepuna obaveza. Nakon kratkog odmora u Turskoj sa suprugom Nenadom Tatarinovim, popularna pjevačica vratila se svom radnom ljetu pa je sinoć već stigla na koncert na Rabu. Međutim, kiša joj je promijenila planove pa je njezin koncert zbog nevremena ponovno odgođen.

Vidno razočarana ispričala se obožavateljima i obećala im nadoknadu, a u kasnim se satima, sudeći prema njezinim storyjima, vratila u hotel. Nakon napornog dana i neočekivanog ishoda navečer, Maja se jutros ipak probudila spremna za nove životne pobjede. Unatoč prepunom rasporedu, Maja je ipak pronašla trenutak da pozira u genijalnoj ljetnoj kombinaciji.

Odlučila se na bijeli jednodijelni badić preko kojeg je nabacila predivan žuti i lepršavi kimono. Look je upotpunila sunanim naočalama i šeširom.

Možda vas zanima Kad ne radi Maja Šuput stvarno zna uživati! Pogledaj kako se sa suprugom provodi na Jadranu Rubrika Stars Stars

Ispod fotografije opisala je svoj gusti raspored jer je dan ranije promijenila nekoliko prijevoznih sredstava kako bi stigla na koncert i - pokisla. "Nakon što sam jučer promijenila dva aviona, auto, trajekt i stigla na Rab na koncert na kojem nas je oprala kiša, danas u nadi da nam vrijeme više neće raditi probleme nastavljamo summertour", napisala je pjevačica.

Možda vas zanima Maja Šuput opet krade pozornost: Je li ovim nadmašila samu sebe? Rubrika Stars Stars

Maja je s Raba otišla već danas, a objavila je i story s Opatijske rivijere na kojoj je odlučila iskoristiti dan.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Maja Šuput

Posljednjih se dana umjesto o Majininim koncertima i odličnim outfitima pisalo o njezinoj navodnoj trudnoći. Krenulo je to nakon što je pjevačica objavila fotografiju na kojoj pozira zagrljena sa suprugom, Nenadom Tatarinovim. Ne bi to bilo ništa neuobičajeno da njihove ruke nisu bile oko njezinoga trbuha pa je to, čini se, zainteresirane potaknuo na neutemeljene priče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja ❤️

Ein Beitrag geteilt von majasuput (@majasuput) am

Zgodna 36-godišnja pjevačica te je glasine demantirala objavivši još jednu fotografiju s istom temom - zagreljajem oko trbuha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von majasuput (@majasuput) am

 "Nismo trudni, samo se volimo grliti", napisala je Maja ispod objave dodavši i datume hrpe koncerata koji su pred njom. Baš nam se zato čini da sretne trudničke vijesti neće stići sve dok se obaveze malo ne smire...

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0