Stars

Maja Šuput opet krade pozornost: Je li ovim nadmašila samu sebe?

  • Poznata pjevačica Maja Šuput još jednom je privukla pozornost svojim outfitom
  • Maja je izabrala natapiranu plavu periku, a za frizuru joj je bila inspiracija Kaia Gerber na reviji za modnu kuću Valentino
  • Kao i inače, i za ovaj styling bio je zadužen njezin prijatelj Marko Grubnić

Kad mislimo da smo vidjeli sve, Maja Šuput (39) nas iznova iznenadi svojim modnim odabirom. Na svom Instagram profilu, Maja je objavila fotografije, ali i storyje svojih priprema za snimanje nove epizode showa 'Supertalent', u kojem je članica žirija. Ono što nam je posebno zapelo za oko je frizura 'a la Peggy Bundy' kako se našalila Maja u jednom od storyja.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Prava inspiracija za frizuru je bila manekenka Kaia Gerber koja je, na reviji modne kuće Valentino, prije godinu dana imala upravo takvu frizuru. Za frizuru, ali i tapiranje Majine perike bio je zadužen poznati frizer Mijo Majhen, dok se za njezin make up pobrinuo Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty. 

Možda vas zanima Kad ne radi Maja Šuput stvarno zna uživati! Pogledaj kako se sa suprugom provodi na Jadranu Rubrika Stars Stars

Nakon frizure ukrašene špangicama zanimala nas je i odjevna kombinacija. Ni ovog puta nismo ostali razočarani izborom Marka Grubnića koji je zadužen za Majine stajlinge. Ovog puta je odluka pala na crvenu mini haljinu dugih rukava. No detalj u obliku bijelih resica ukrašenih srebrnim detaljem ovu haljinu je učinio je posebnom. Uz nju, Maja je obula jednostavne, bijele sandale s remenčićem oko peta i na prstima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0