Stars

Kad ne radi Maja Šuput stvarno zna uživati! Pogledaj kako se sa suprugom provodi na Jadranu

  • Unatoč prenatrpanom poslovnom rasporedu, pjevačica Maja Šuput Tatarinov zna i uživati što je duhovito prokomentirala: "Odmaram, past će kiša 100 posto"
  • Nakon kratke pauze u Istri, pjevačica se sa suprugom Nenadom zaputila na jug i posjetila Korčulu
  • Novopečeni supružnici posvetili su se jedno drugome te uživali u romantičnoj ljetnoj atmosferi

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov unatoč radnom ljetu ispunjenom brojnim koncertima svaki slobodan trenutak koristi za odmor. A u samo nekoliko dana uspjela je spojiti dva kraja jadranske obale. Prvo je posjetila Istru, a za kratki odmor je odabrala istu lokaciju na kojoj je prije dva mjeseca rekla sudbonosno da svom partneru Nenadu Tatarinu. Pjevačica je s obožavateljima podijelila tri fotografije na kojima uživa u i uz bazen te odmara u svom vanjskom uredu.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Naravno, najviše su pažnje privukle njezine fotografije u kupaćem kostimu. Fotografiju na kojoj odmara na napuhancu u obliku usana je popratila opisom "Odmaram!!! Past će kiša sto posto". I bila je u pravu jer je olujno nevrijeme uistinu zahvatilo pojedine dijelove Lijepe Naše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odmaram !!!! Past ce kisa sto posto...

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A "proročica" Maja je i dalje nastavila izazivati oborine jer se samo nekoliko dana kasnije ponovno zaputila na kratki odmor. Ovoga puta je u pratnji supruga Nenada posjetila Korčulu. Par je dan započeo ukusnim doručkom s predivnim pogledom na more, a nastavio odlaskom na kratki izlet na obližnji otočić Vrnik. Maja i Nenad ondje su uživali u romantičnoj atmosferi, a njihov jedini plan za dan bio je da budu zajedno. Maja je s pratiocima putem Instagram priče podijelila i kako joj je njezin Neno rekao: "Ti mi daješ eliksir života".

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da se ne lazemo , isla sam u restoran koji je odmah do ... ali slika je lijepa 🤷‍♀️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Supružnici su poznati kao veliki gurmani pa su i ovoga puta u lokalnom restoranu uživali u plodovima mora, a pjevačica se našalila da tako to izgleda kada ti je žena "i domaćica i pjevačica". Par je uživao i u ugodnoj šetnji Korčulom čija je ljepota posebno oduševila pjevačicu.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

A oduševila ju je i poruka koju je dobila u restoranu na kojoj su joj napisali kako nije potrebno da plati račun već neka nastavi užvati i "dijeliti sve sa svojim suprugom pola/pola do kraja života". Kamo će se par iduće zaputiti ostaje nam vidjeti, ali jedno je sigurno - oni stvarno znaju kako uživati!

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0