Stars

Maja Šuput Tatarinov s novopečenim suprugom uživa na putovanju. Pratitelje su oduševili modno usklađenom kombinacijom

  • Maja Šuput Tatarinov se s novopečenim suprugom Nenadom zaputila na bračno putovanje
  • Par je prvo posjetio Rovinj, a potom i Veneciju koju su razgledavali u usklađenoj modnoj kombinaciji
  • Trenutačno odmaraju na Ibizi gdje su proslavili i Nenadov "fejk ročkas"

Unatoč gustom poslovnom rasporedu, pjevačica Maja Šuput Tatarinov našla je malo vremena te se sa suprugom Nenadom zaputila na prvo zajedničko bračno putovanje. Par je prvo posjetio Rovinj iz kojeg je Maja objavila provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu koja je doslovno zapalila društvene mreže.

 

Možda vas zanima Popravi loš dan u samo 10 minuta! Donosimo ti 3 jednostavna deserta za bolje raspoloženje Rubrika Life&style Life&style

Par se nakon toga zaputio u Veneciju u kojoj su uživali u razgledavanju turističkih znamenitosti, dobrom shoppingu i ukusnoj hrani. Maja je obožavatelje putem Instagrama obavijestila kako nije prvi puta u Veneciji, ali ovaj posjet je ipak poseban jer ju je prvi puta posjetila sa suprugom! Također, obožavateljima je otkrila kako se polako navikava i na svoje novo prezime pa je nove inicijale M. S. T dala otisnuti na svoj novi Louis Vuitton rokovnik koji je netom nabavila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Par je uživao i u romantičnoj vožnji gondolom, a za tu priliku su uskladi i modnu kombinaciju. Supružnici Tatarinov odlučili su se za plavo bijeli outfit u kojem su bijele hlače kombinirali uz košulju, bijele tenisice i šešir. Pjevačica je modnu kombinaciju naglasila plavim blejzerom, a mnogi su primijetili kako je ovo jedna od rijetkim kombinacija u kojima Maju vidimo bez potpetica. Obožavatelji su bili oduševljeni fotografijama sretnog para te su komentirali kako su "otmjeni" i " baš slatki", a napomenuli su im kako "stvarno znaju živjeti".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Gospođu i gospodina Tatarinov, baš kako kaže pjesma, ne drži mjesto pa su svoje putovanje nastavili na jednom od Majinih omiljenih odredišta - Ibizi. No za razliku od svih prethodnih dolazak na ovo popularno ljetovalište, pjevačicu je ovoga puta dočekala kiša. No to nije omelo zaljubljeni par koji je nastavio uživati na odmoru uz dobru hranu i vino, a slave i Nenadov "fejk ročkas" pošto pravi zbog svadbenih i poslovnih obaveza nisu stigli proslaviti kako zaslužuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0