Stars

Maja Šuput ponovno u akciji: Ovo što je sad najavila je doista - preslatko!

  • Poznata pjevačica Maja Šuput već je pokazala koliko je svestrana i to sa svojim brendom Majushka
  • Ovog puta predstavila je kućicu na kotačima koja će ju pratiti na njezinim koncertima
  • Ružičasta kućica će biti, kako Maja kaže, '' corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste''

Da je popularna Maja Šuput uspješna u svemu što radi, dokaz je i njezin brend 'Majushka'. Brend je osnovala prošle godine, a dosad smo u ponudi mogli naći mikrofone, rokovnike, natikače, šilterice i majice koji su se prodavali na njezinim koncertima. Također, prošle zime, Maja se okušala i u ugostiteljstvu te je na Adventu u Zagrebu imala svoju kućicu koju je nazvala - 'Majushka'.

Možda vas zanima Kad ne radi Maja Šuput stvarno zna uživati! Pogledaj kako se sa suprugom provodi na Jadranu Rubrika Stars Stars

Nakon već navedenih, uspješnih projekata, Maja nam je predstavila svoju novu avanturu koji mnogi već s nestrpljenjem očekuju. Naime, riječ je o ružičastoj kućici na kotače u kojoj će se, kao što na slikama možemo vidjeti, prodavati i sladoled na Majinim koncertima. Uz objavu na Instagramu, Maja je napisala: ''Sa najvećim ponosom MAJUSHKA vam predstavlja najzabavniju, najsladju i jedinstvenu kućicu na kotačima - MAJUSHKA ON THE ROAD 🚌🚌 Ona je putujuci i prateći dio teama na mojim koncertima, ona je corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste. Šareno , slatko , pjenusavo i neodoljivo, a sve u brandu MAJUSHKE od sutra krece na turneju 🙌 Hvala @stairwellandloftza najgenijalniji dizajn kućice 💖 i hvala unaprijed svima koji ce sutra biti prvi gosti na festivalu Porcijunkulovo u Čakovcu💪 Koncert je u 22 h🎤🎤ali je MAJUSHKA tamo cijeloga dana u sklopu luna parka Čarli 🎢🎠🎡 Vidimo se tamo... 😘😘''

 | Autor: Instagram/@majasuput Instagram/@majasuput

Objava je vrlo brzo skupila preko 12 tisuća lajkova te puno komentara Majinih pratitelja koji nisu mogli sakriti oduševljenje, a među njima su bili i blogerica Sonja Kovač te glumica Nataša Janjić. 

Možda vas zanima Evo što sam sve naučila od Maje Šuput: 5 životnih lekcija popularne pjevačice Rubrika Stars Stars

Tako će Maja ovog ljeta uz mnoštvo koncerata i gaža te snimanje showa 'Supertalent' u kojem je članica žirija, pronaći i vremena za druženje s fanovima koji će, ne sumnjamo, uživati u još jednom Majinom genijalnom projektu. 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji geijalne nagrade!

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0