Stars

Maja Šuput malom crnom haljinom i vrtoglavo visokim potpeticama 'zapalila' Zadar

  • Maja Šuput se nakon kratkog godišnjeg odmora vratila poslu, a prvi je nastup održala sinoć u Zadru
  • Za tu je priliku odjenula zanosnu malu crnu haljinu i još jednom sve prisutne ostavila bez daha
  • Samo je dan prije Mykonosom prošetala u nešto klasičnijoj varijanti male crne haljine, a obje su imale zajednički modni dodatak - zanimljivi crni plašt

Da Maja Šuput žari i pali gdje god da se pojavi je stara vijest, a svoje je fanove na sinoćnjem koncertu u Zadru ponovno iznenadila seksepilnim stajlingom. Ovoga se puta odlučila za malu crnu haljinu koja je u prvi plan stavila njezine istrenirane noge, ali i zanosan dekolte.  

Možda vas zanima Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević Rubrika Life&style Life&style

Naime, gornji se dio haljine sastojao od tek nekoliko remenčića i 'plašta' koji su držali poprsje 'pod kontrolom' dok je Maja skakutala po pozornici i zabavljala dobro raspoloženu publiku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je ovoj seksi haljini dodala vrtoglavo visoke potpetice, a cijeli outfit zaokružila jakom šminkom od koje se najviše isticao taman ruž. Fotografije koje je podijelila na svom Instagram profilu su u kratkom roku prikupile više od sedam tisuća lajkova i niz oduševljenih komentara: "TOP!!!!!!🔥🔥🔥", "Najbolja sii ❤️", "Pre ljepo💜💜💜💜💜", "Obaraš".

Možda vas zanima Maja Šuput otkrila zašto ju je prije koncerta zaustavila policija - razlog je baš sladak Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/@majasuput Instagram/@majasuput

Možda vas zanima Maja Šuput opet krade pozornost: Je li ovim nadmašila samu sebe? Rubrika Stars Stars

Samo je dan prije u nešto klasičnijoj varijanti male crne haljine prošetala i grčkim Mykonosom gdje je uživala sa svojim suprugom i prijateljima ispijajući koktele, zabavljajući se na partijima i uživajući u vrhunskoj hrani. Haljina je također imala mali crni plašt pa naslućujemo Majin trenutni favorit među modnim dodacima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Tim se outfitom oprostila od svog godišnjeg odmora koji je trajao samo četiri dana i vratila poslovnim obvezama. "Godišnji je gotov, ispucala sam sva 4!!! slobodna dana 😥 Vidimo se večeras na ludoj fešti u Zadru 🎤🎤 Back to work... Mykonos bye bye 😘", napisala je u opisu objave.

Možda vas zanima Maja Šuput u dominantnom outfitu za Supertalent: "Malo sam vragolasta" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/@majasuput
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • listovača

    Takve i slične likuše mogu zapaliti samo zatucane seljačine koje nisu ni vidjele pravu žensku osobu.