Stars

Maja Šuput u dominantnom outfitu za Supertalent: "Malo sam vragolasta"

  • Popularna pjevačica uvijek nas iznova iznenadi svojim modnim i make-up odabirom
  • Za treće se snimanje showa 'Supertalent' odlučila za crvenu kombinaciju tuša za oči, ruža, ali i outfita
  • Odjenula je kratki kombinezon s leopard uzorkom kojeg je začinila s visokim potpeticama i lateks rukavicama

Da s Majom Šuput nikad nije dosadno svako nam malo dokazuju i njezini zanimljivi outfiti. U pauzama od pjevanja na vjenčanjima, Maja sudjeluje u još jednom snimanju showa 'Supertalent'. Snimanje je u punom jeku i uskoro ćemo svake nedjelje moći uživati u Majinoj nepredvidivosti, a do tada dašak atmosfere iz backstagea s veseljem pratimo na njezinom Instagram profilu. 

 | Autor: Instagram/@majasuput Instagram/@majasuput 'Malo vragolasto za današnji Supertalent', napisala je u objavi gdje ju krasi dugački konjski rep, crveni ruž, ali i crveni tuš za oči. Tuš u boji je već neko vrijeme hit, a Maja to dobro zna. Iako ga nije prigrlilo mnogo naših poznatih Hrvatica, Maja nije jedna od njih. Ona hrabro isprobava trendove koji joj, usput, i odlično pristaju, a kojeg ovoga puta potpisuje mladi vizažist u usponu - Karlo Rusan.

Možda vas zanima Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/@majasuput Instagram/@majasuput

Možda vas zanima Mislili smo da više ne može, ali Maja Šuput nas je opet iznenadila outfitom Rubrika Moda Moda

Upečatljivi je make-up iskombinirala i s crvenim kombinezonom leopard uzorka. Kombinezon s kratkim hlačicama ima zanimljivi 'pončo' dodatak koji mu daje potpuno novu dimenziju, a posebnost outfita je i u širokom crvenom remenu, lateks rukavicama i vrtoglavo visokim potpeticama. 'Baš ti lipo stoji', 'Vrh', 'Kao Ladybug','DIVA!', 'Mrak' - pljuštali su komplimenti i ovoga puta.

Photo: Instagram/@majasuput

Komentari 0