Stars

Maja Šuput opet u dominantnom izdanju, za oko su nam zapele upečatljive štikle

  • Popularna pjevačica nas uvijek iznenađuje svojim kombinacijama, a ova nam je posebno zapela za oko zbog cipela s velikim cvjetnim detaljom
  • Maja Šuput odabiru svoje odjeće pridaje veliku pažnju pa uvijek blista u javnosti ili na koncertu
  • Što ti misliš o haljini i cipelama koje je Maja iskombinirala za svoju, kako ona kaže "ludu svirku"

Svoj izgled Maja nikad ne prepušta slučaju, uvijek je atraktivna i dominantna. Tako nas je jučer oduševila njezina kombinacija za nastup koju je imala u Grand Park Hotelu u Rovinju. Pjevačica je odjenula midi crnu haljinu čiji je gornji dio prekriven šljokicama i perjem, a donji dio naboran. S obzirom na to da je haljina dugih rukava i zatvorena, odlučila je pokazati svoje fit noge. 

Obula je veoma upečatljive štikle koje su nam svima, moramo to priznati, zapele za oko. Riječ je o crnim otvorenim sandalama s velikim cvjetnim detaljem iznad pete i ultra visokom potpeticom. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Da joj crna boja dobro stoji, pokazuje to mnogim outfitima. Tako je neki dan za svirku u Slavonskom Brodu obukla crni kombinezon s gornjim djelom na jedno rame. Drugi dio kombinezona je otvoren i sadrži zlatni detalj kod grudi.

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

Na noge je obula crne sandale na petu sa zlatnom šljokičastom trakom kod nožnih prstiju i dugačkom svilenom trakom koju je obvezala u obliku mašne oko gležnja.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0