Stars

Maja Šuput uživa na Mykonosu, a druži se i sa slavnim kuharom za kojim je poludio svijet

  • Poznata pjevačica Maja Šuput zaputila se na godišnji odmor sa suprugom Nenadom Tatarinovim
  • Par je izabrao grčki otok Mykonos kao svoju destinaciju
  • Pridružio im se i Majin najbolji prijatelj Marko Grubnić, a na društvenim mrežama možemo vidjeti kako se zabavljaju

Pjevačica Maja Šuput (39) poznata je po tome da je prava hedonistica i da voli putovati. Nakon brojnih ljetnih nastupa, Maja je uzela mali predah i sa suprugom Nenadom Tatarinovim je otputovala na grčki Mykonos koji joj je, izgleda, jedna od omiljenih destinacija jer mu se posljednjih godina sve češće vraća. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Maja Šuput ponovno u akciji: Ovo što je sad najavila je doista - preslatko! Rubrika Stars Stars

 Kao i lani i ove godine se paru pridružio Majin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić te nekolicina prijatelja s kojima veselo provode dane i noći. A kako se zabavljaju Maja i Marko nerijetko dijele na svojim Instagram profilima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Dok noći provode uglavnom partijajući, Maja je odlučila dan iskoristiti i za odmor na plaži na kojoj je pokazala svoje isklesano tijelom. Pozirala je u ružičastom bikiniju s vrlo modernim slamnatim šeširom na glavi te je dobila brojne komplimente svojih pratitelja.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Kad ne radi Maja Šuput stvarno zna uživati! Pogledaj kako se sa suprugom provodi na Jadranu Rubrika Stars Stars

Maja ne skriva činjenicu da je veliki gurman pa ni ovo putovanje nije moglo proći bez ukusne hrane. Veselo društvo posjetilo je poznati restoran Nusr - Et Steakhouse gdje ih je posluživao i vlasnik, turski chef Nusret Gökçe  poznatiji kao Salt Bae. Trojac je iskoristio i priliku da se fotografira sa kuharom kojeg je 2017. godine proslavio način na koji soli steak nakon što ga je stručno narezao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Njihov odmor je zapravo tek počeo pa nas, vjerujemo, očekuje još zanimljivih situacija koje će lijepa Maja podijeliti sa svojim pratiteljima. 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0